Katılıyorum hocam 2 senedir deli gibi ugrasiyorum. Hitim daha yeni 2 k oldu. Aşırı rekabet var. Özgün konu ve makale yazımları + gazetelerden tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. Yalnız hiti yuksek gazetelerden alırsanız daha iyi olur. Filmleri kendinizim upload etmenizin pek bir önemi yok. Çekme bile yapıyor olsanız film konuları mutlak özgün olmalı. Şuanda 3 film sitesi ile çalışıyorum. Oralara upload ediyorum ama kendi siteme çekme yapıyorum. Beni tek kurtaran özgün ve anlaşılır film konusu yazmam. Özgün konu yazmadan önce google index vermiyordu. Şimdi neredeyse sitemde 3000 i aşkın film var hepsinde ilk 3 sayfada çıkıyorum. Film sitnizdeki kategorilerin az ve öz olmasıda büyük bir etken kategori kalabalığı boş iş. Anasayfanızdaki film gösterimi maximum 20 - 25 adet olmalı. Hem site`nin açılış hızına etkisi hemde kullanıcı memnuniyeti adına. Sitenize kesinlikle kopyala yapıştır tarzı içerik eklemeyin bunun cezasını 1 sene beklemekle ve yazdığım konuları değiştirmekle geçiridm. Eğer bir yanlışım imla hatam anlattıklarımda her hangi bir kusur var ise. aha iyi bilen arkadaşlarımın benide uyarmalarını ve tavsiyeler vermesini bekliyorum. ALLAH herkezin emeğine karşılık versin arkadaşla. PC başında sabahlara kadar göz patlatıp emek sarfediyoruz karşılığı almak için birbirimize yardımcı olmak boynumuzun borcudurç Hayırlı ramazanlar dilerim. İşiniz rast gelsin.

Ek Olarak: Birşey daha soyleyeyım aklıma gelmişken. Sakın şu 100 tl lik 75 tl falan gibi seo çalışmaları katiyen yaptırmayınız. Bu gibi çalışmalar gerçekten başarısız olmasının yanı sıra site değerinizi alexa ve google gözünde yerin dibine sokacaktır. :) Bukadar baba.