cgrclk adlı üyeden alıntı

Dediğiniz gibi forumda onlarca site sahibi var, bunu insanlara duyurabilecek en iyi kaynak biziz, bir günde milyonlara ulaşıyoruz, milyonlara değil 1 kişiye ulaşmak bile önemli bence. Konu içerisinde bu konu için içerik görsel vs. paylaşalım. Elimizi taşın altına sokalım.


Hocam belki arkadaşlar forum yönetiminden bir kişiye gönderseler, o kişi de örneğin 2 Temmuz akşamı kendi arkadaşlarıyla (forum yöneticileriyle) bir karara varsa ve 2 Temmuz akşamı burada tek tip bir görsel paylaşsa?..

Herkes AYNI görseli paylaşırsa çok daha etkili olabilir; çünkü kullanıcı ilk birkaçını görmezden gelebilir, ama üçüncü ve sonrasında merak uyandırılır. Eğer herkes burada paylaşır ve bizler de kafamıza göre birini tercih edersek, toplu olarak aynı mesajı veremeyebiliriz. Birimiz vicdan, birimiz millet bilinci, birimiz ümmet bilinci, birimiz Çin mezalimi derken hedefimiz daralabilir. O yüzden tüm seçenekler aynı potada bulunsa ve forum yönetimi bize sormadan bir tanesine ait ebatları paylaşsa nasıl olur?

Örneğin WmAracı logosu hep aynı; ama bölümler içinde farklı logolar olsa, her forum üyesi için WmAracı logosu çağrışımı farklı olacaktır. Demeye çalıştığım bu, galiba toparlayamadım.