-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, sizce site tasarımsal olarak vs. nasıl olmuş ? Site sizce yavaş mı ? aklınıza gelen yada gözünüze takılanları yazmanızı rica ediyorum iyi veya kötü. Son Eklenen Konular kısmında kayan yazıda çok küçük bi hata var onun dışında siteyi incelemenizi rica ediyorum.
www.teknolojikguru.com yorumları alalım :)
Ek Olarak: Arkadaşlar konu günceldir iyi kötü herhangi bir yorumda bulunabilirsiniz ?
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok güzel bir tespit hocam, sitenin performansını daha önce mobil için hiç denetlememiştim mesela, çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için (: Gerekli çalışmayı en kısa zamanda yapmaya başlayacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema güzel fakat, içeriği insanlara daha iyi sunabilen bir tema tercih etmeniz lazım. Yazılar iç içe geçmiş gibi geldi biraz harita gibi duruyor karışık. Siteniz genel anlamda güzel tema değişikliğine gidip insanlara daha iyi içerik sunabilen tema lazım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Klzmoon Official adlı üyeden alıntı
Tema güzel fakat, içeriği insanlara daha iyi sunabilen bir tema tercih etmeniz lazım. Yazılar iç içe geçmiş gibi geldi biraz harita gibi duruyor karışık. Siteniz genel anlamda güzel tema değişikliğine gidip insanlara daha iyi içerik sunabilen tema lazım. :)
teşekkürler hocam güzel yorumunuz için :)