Merhaba arkadaşlar eski model pc ile çalışmak zor oldugundan kredi kartı ile 12 taksitle laptop almayı düşünüyorum
pc depoda<<
Fiyat Tek Çekim: 877.83 TL
12 taksit maximum :12x78.95 TL = 947.36 TL
Oluyo vade farkı koymayan bu özelliklerde bu fiyatta bildiginiz bi site felan varmı acaba ??
Bu pcde Cok rahat olmasada Photo shop Dream wear calıstıra bilirmiyim Örnek olarak face oyunları oynaya bilirmi(evdekilerin hastalıgı) pcde rahat video cekebilirmiyim düsüncelerinizi aktarırsanız sevinirim
pc depoda<<
Fiyat Tek Çekim: 877.83 TL
12 taksit maximum :12x78.95 TL = 947.36 TL
Oluyo vade farkı koymayan bu özelliklerde bu fiyatta bildiginiz bi site felan varmı acaba ??
Bu pcde Cok rahat olmasada Photo shop Dream wear calıstıra bilirmiyim Örnek olarak face oyunları oynaya bilirmi(evdekilerin hastalıgı) pcde rahat video cekebilirmiyim düsüncelerinizi aktarırsanız sevinirim
Öncelikle almıyacağın markaları söyleyeyim;
Arçelik , Exper, Casper, Lenovo ben exper teknik servisindeydim laptop değil kalas teknik servis işinde iyi değiller yani senin bir harddiskin gitse onu alırlar başka pcye takarlar seni beklettirirler varmı böle mantık ?
Alıcağın Markalar :Toshiba, Samsung, Acer, HP elinde 900 liamı var kanka uygun bir hp yada acer alıcan yok exper i5 800 liramıs yok öyleymiş yok böyleymiş diye ticaret çakallığına kanmıyacaksın elinde 900 varsa i3 alıcaksın başın ağrımayacak teknik servis işin hemen hallolucak verilerin güvende olucak.