FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Bu kadar komik argümanlarla düşüncenizi savunmaya çalışırsanız ancak gülerler size. Çok eşlilikle hatta aldatma ile eşcinsel bireylerin özgürlüğünü nasıl bağdaştırdınız?



Ortada aldatma yok. Açık bir soru var. Ve sorun es cinsellik ahlaksızlık değil. Daha ziyade saygı. Forumda bir haftadır bunlar konusuluyor. Ve bazıları ısrarla saygı duymamızı istiyor. Israrla bu ahlaksızlıklar karsısında " o sizin görüşünüz. Begenmeseniz de saygı duymanız gerek " deniliyor. Aile içi ilişkiye ve hatta hayvanlarla ilişkiye bile saygı duymamız gerektiğini söylediler. Tüm bunlara saygı duyan bu insanlara soruyorum işte. Karınız yada kocanız sizi aldatmadan yani sizin haberiniz dahilinde baska biriyle ilişkiye girse yine saygı duyacak mısınız ?
Ortada herhangi bir hak ihlali yok. Yalan yok. Cİnayet yok. Adamın yada kadının canı baska biriyle belki bir hemcinsiyle birlikte olmayı cekmiş. Gitmiş birlikte olmuş.

Ek Olarak:

FilmleriTV adlı üyeden alıntı



Konuya gelince toplulukta birkaç kendini bilmezin çıkması normaldir. Nasıl Işid bütün Müslümanları temsil etmiyorsa bu da orda onurları için insanca yaşamak için yürüyen kitleyi temsil etmez.


Nasıl ışıdın yaptıklarını desteklemeyerek onlardan olmadığımızı belirtiyorsak bu insanlar da alkışlamayarak onlardan olmadıklarını göstersinler o zaman. İyi sen git ışıdı haklı gör ama ben onlardan değilim de. Ya da bu ahlaksızlığı yapanları alkışla "ben onlardan değilim" de.