FilmleriTV adlı üyeden alıntı

İçinden kızdığın sürece herhangi bir sorun yok. Zira sana zarar veren bir şey yapmıyorlar. Anlaştığımızı düşünüyorum. Sen içinden kızmaya devam et sorun kalmasın. Bir de arada kendin sev.

Eşcinselliğin evli/sevgili insanların başkası ile ilişkiye girmesi ile ne kadar alakasız olduğunu mantıklı düşünebilen herkes kabul eder. Uzatmak istemiyorum, kızmaya devam:)


Hala aynı caba içindesin. Ben eş cinsellikle ugrasmıyorum. Gectiğimiz mesajlarda saygısızca anlayısımın kıt oldugunu kitap okumam gerektiğini yazmıştın. Nedense bi türlü anlamayan sensin. Ama kitap okuman fayda etmez.

Ben escinsellere hitaben bişey yazmadım. Ben her türlü melaneti pisliği yapan insanlara karşı saygılı olmak zorunda oldugumuzu söyleyenlere hitaben bir mesaj yazdım. Örnek olarak da es cinselleri verdim. Orada es cinsel değil aile içi ilişkiyi de örnek verebilirdim baska bişeyi de. Örnek önemli değil. Eger bunca pisliği özgürlük adı altında bize saygıdeğer olarak sunuyorsanız hala aynı seyi söylüyorum " esleriniz baska biriyle ilişkiye girdiğinde saygı duymanız kızmamanız gerekiyor. "