-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Nerede arayacağım ben ayıbı? Senin evinin içinde mi arayacağım? Bu görüntülerin kesinlikle savunulacak bir tarafı yok. Haa diyorsan ki benim midem çok geniş, dışarıda annem, kardeşim birbirinin cinsel organını yalayan insanları görse problem olmaz, hatta yakınlarım böyle bir şey yaparsa saygı gösteririm, o zaman benim için problem yok.
Senin yaşadığın ülkeyle benim yaşadığım ülke arasında yüzyıl farklı var ilk başta bunu bi bil. Kimse burda organını açıp anana kardeşine göstermiyor. Sen adamları baskı altında tutarsan düşüncelerini herneyleriyse baskı kurarsan maalesef senin de annen baban Türkiye'de bu tabloları daha sık görür.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gözlerim kanadı lan Allah ıslah etsin. Madem her dusunceye sayginiz var bizde çiplak hareketler yapıp cinsel organlarını yalamalarini seyretmek, okumak, duymak istemiyoruz birbirimizi bu kadar yolluk yapmaya meraklıysanız gidin evde,otelde yapin. Sokak bunun yeri değil. Bunun sokakta yapılmasını savunaninda zihniyetine tüküreyim.
Eşcilsen vs ne kadar iğrensem de umrumda değil ne halt yedikleri. Yeterki onlarda bize saygı duysunlar, bunları yapmasınlar.
Ayrıca çoğu da dine saygı duymuyor orası belli açılan pankartları gördük
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Emin ol ki olamayacağın kadar mutlu ve huzurluyum. Her sene 1 ay hergün boyunca bana peygamberimi anlatan ve dinimi öğretmeye çalışarak beynimi uyutmaya çalışan ama arkadanda milyon dolarları olan insanları izlemek zorunda kalmıyorum. ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.