lostyazilim
tr.link

LGBT yürüyüşünde skandal görüntüler

85 Mesajlar 16.675 Okunma
lstbozum
tr.link

JexyR JexyR Codeigniter / Symfony Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 11 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Hastayım şu "özgürlük" kelimesinin anlamını güzel bir tarafıyla anlayanlara. Kılıfını da bulmuşlar bi güzel "ee o öyle özgürlük değil".

Sen yolun ortasında pis hareketler sergilemeyi özgürlük olarak görüyorsun da , benim seni öldürmek konusunda neden özgür değilim. Haa özgürsem ben neden ceza alıyorum özgür davrandığım için ?

Polis biber gazı sıktığı zaman ah vah ediyosunuz. O polis özgür size karşı şiddet uygulamaya hangi kafayla o polisin özgürlüğüne laf atıyosunuz. Asker sizi vurmakta özgür. Sizin özgürlük anlayışınıza göre.

Ben burada küfür etmekte özgür müyüm ?
Benim görüşümü paylaşmayan kişilere küfür edebilir miyim ?
Sizin özgürlük anlayışınıza göre özgürüm (?)

Yok orda milletin kellesi kesiliyo müdehale edilmiyo yok şöyle yapılıyo müdehale edilmiyo diye cevaplarınız da var. Bakarsınız haber sitesine , haber dedikleri %90 cinsel içerikli galeriler. Haber görmezsiniz sonra yok polis başka şeylere müdehale etmiyor.

Allah var yukarıda, polis olsaydım çoktan hapis yolunu tutmuştum böyle soyunu bilmez kişiler yüzünden.

Tarihini,ecdadını bilmeyen ya da zamanında topraklardan tam atamadığımız yabancı tohum bunlar bence. Türediler içimizde . Atatürk bu ülkeyi siz ulu orta çıkıp cinsel organınızı teşhir edin diye laik yapmadı! Bu günleri görebilseydi de yapmazdı! Ecdadınızın kemiklerini sızlatmaya devam edin soyunuz var ise eğer. Umarım o televizyonda bir gün ananız babanız çıplak şekilde kendilerini teşhir ederken görürsünüz.
WampiR FiberTurkiye anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

kendoka adlı üyeden alıntı

Hala aynı caba içindesin. Ben eş cinsellikle ugrasmıyorum. Gectiğimiz mesajlarda saygısızca anlayısımın kıt oldugunu kitap okumam gerektiğini yazmıştın. Nedense bi türlü anlamayan sensin. Ama kitap okuman fayda etmez.

Ben escinsellere hitaben bişey yazmadım. Ben her türlü melaneti pisliği yapan insanlara karşı saygılı olmak zorunda oldugumuzu söyleyenlere hitaben bir mesaj yazdım. Örnek olarak da es cinselleri verdim. Orada es cinsel değil aile içi ilişkiyi de örnek verebilirdim baska bişeyi de. Örnek önemli değil. Eger bunca pisliği özgürlük adı altında bize saygıdeğer olarak sunuyorsanız hala aynı seyi söylüyorum " esleriniz baska biriyle ilişkiye girdiğinde saygı duymanız kızmamanız gerekiyor. "

Anlayışınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum kitap okursanız faydası olur bunu belirttim sadece.
Ben sizin eşcinsellik örneği ile eşlerin başka biri ile birlikte olmasını bağdaştıran örneğinizden tiksindim. Sıkıntı örneğinizde bunu anlayamadınız mı? Olay verdiğiniz örneğin anlamsızlığında. İkisine duyulacak saygı arasında kurduğunuz anlamsız bağlantıda sıkıntı anlayabildiniz mi?

Olayın mantıksızlığını anlayamamanız çok ilginç geliyor bana.
Ben diyorum ki kimseye rahatsızlık vermeyen insanlar gönüllerince birlikte olabilsinler nasıl biz olabiliyorsak, siz de diyorsunuz karınız da olsun o zaman. Böyle bir düşünce şekli var mı yahu? Bu nasıl bir düşünce nasıl bir mantıktır. Özgürlük herkesin tamamen özgür olması değildir. Ancak insanca yaşam için olması gereken bazı kıstaslar vardır. Ve bu kıstaslar doğrultusunda özgürlükler belirlenir.

Bu karınız da başka biri ile birlikte olsun örneği son derece seviyesizdir. Ben sizle daha fazla muhattap olmayacağım. Sağlıklı bir tartışma içerisinde değiliz.

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

Hybrid adlı üyeden alıntı

Bu ülke için ne canlar ne kanlar döküldü sizin gibi ahlaksız,edepsiz,aile terbiyesinden yoksun insanlar yüzünden bu ülkeyi kaybetmeye hiç niyetimiz yok biz bu zihniyetimiz sayesinde bu ülke için her daim canımızı veririz.Sizin gibi oramızı buramızı açıp dans etmeyi allah hepinizin bir gün cezasını verecek....

Öncelikle konuşma probleminiz var. O videoda ki ben değilim ve eşcinselde değilim ama önemli olan bu değil. Özgür bir ülke burası. İsteyen istediği yürüyüşü yapabilir. Ayrıca siz kimsiniz Allah adına konuşuyorsunuz? Nerden biliyorsun? Peygamber misin sen? Anca kafanızdan hadisler uyduruyorsunuz. Canını boşa vermek salaklıktır ayrıca. Gerekirse veririz ama vermeye de hevesli değiliz. Dünya'nın ölenlere değil yaşıyanlara ihtiyacı var. Ama senin sadece bedenin diri. Gerişi boş.

Ayrıca ülke elden giderken siz böyle abuk subuk haberlere takılın.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

lordex adlı üyeden alıntı

Öncelikle konuşma probleminiz var. O videoda ki ben değilim ve eşcinselde değilim ama önemli olan bu değil. Özgür bir ülke burası. İsteyen istediği yürüyüşü yapabilir. Ayrıca siz kimsiniz Allah adına konuşuyorsunuz? Nerden biliyorsun? Peygamber misin sen? Anca kafanızdan hadisler uyduruyorsunuz. Canını boşa vermek salaklıktır ayrıca. Gerekirse veririz ama vermeye de hevesli değiliz. Dünya'nın ölenlere değil yaşıyanlara ihtiyacı var. Ama senin sadece bedenin diri. Gerişi boş.

Ayrıca ülke elden giderken siz böyle abuk subuk haberlere takılın.

Terbiye sınırları aşanlar ile muhattap olmayın, boşverin. Ciddiye alınacak gibi değil.

Bu memleket için umutlarım giderek tükeniyor. Belki de buranın demografik yapısı böyledir ancak konuya yorum yazanların üslupları, düşünceleri giderek umutsuzluğa sürüklüyor. Dinin kimseye baskı oluşturmadığı, insanların hak ve özgürlüklerine saygı duyulduğu, özgürlük kavramından korkulmadığı bir Türkiye'yi bizim göreceğimizi zannetmiyorum.

wmaraci
wmaraci

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Anlayışınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum kitap okursanız faydası olur bunu belirttim sadece.
Ben sizin eşcinsellik örneği ile eşlerin başka biri ile birlikte olmasını bağdaştıran örneğinizden tiksindim. Sıkıntı örneğinizde bunu anlayamadınız mı? Olay verdiğiniz örneğin anlamsızlığında. İkisine duyulacak saygı arasında kurduğunuz anlamsız bağlantıda sıkıntı anlayabildiniz mi?

Olayın mantıksızlığını anlayamamanız çok ilginç geliyor bana.
Ben diyorum ki kimseye rahatsızlık vermeyen insanlar gönüllerince birlikte olabilsinler nasıl biz olabiliyorsak, siz de diyorsunuz karınız da olsun o zaman. Böyle bir düşünce şekli var mı yahu? Bu nasıl bir düşünce nasıl bir mantıktır. Özgürlük herkesin tamamen özgür olması değildir. Ancak insanca yaşam için olması gereken bazı kıstaslar vardır. Ve bu kıstaslar doğrultusunda özgürlükler belirlenir.

Bu karınız da başka biri ile birlikte olsun örneği son derece seviyesizdir. Ben sizle daha fazla muhattap olmayacağım. Sağlıklı bir tartışma içerisinde değiliz.

Ben de sıkıldım zaten. Kafana göre özgürlük tanımlayıp sınır çiziyorsun. İşte özgürlük şu kadar olmalı bu kadar olmalı diye. İşte nasıl verdiğim örneği tiksindirici bulduysan bende o yapılan işi öyle buluyorum. sen nasıl bunun için yanlış diyorsan ben de ona yanlış diyorum.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ben de sıkıldım zaten. Kafana göre özgürlük tanımlayıp sınır çiziyorsun. İşte özgürlük şu kadar olmalı bu kadar olmalı diye. İşte nasıl verdiğim örneği tiksindirici bulduysan bende o yapılan işi öyle buluyorum. sen nasıl bunun için yanlış diyorsan ben de ona yanlış diyorum.

Özgürlükler toplum zihniyeti ile belirlenir. Neyse ki kişisel olarak belirlenmiyor.
Gelecek nesilden biraz daha umutluyum belki biz değil ancak torunlarımız çok daha uygar, hoşgörülü bir ülkede yaşamlarını sürdürecek.

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

Sirvaliente adlı üyeden alıntı

Emin ol ki olamayacağın kadar mutlu ve huzurluyum. Her sene 1 ay hergün boyunca bana peygamberimi anlatan ve dinimi öğretmeye çalışarak beynimi uyutmaya çalışan ama arkadanda milyon dolarları olan insanları izlemek zorunda kalmıyorum. ;)

adam noktayı koymuş. :)

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)

isousluer adlı üyeden alıntı

Sokak ortasında çırılçıplak soyunup karşısındaki çıplak insanın cinsel organını yalayan ve bunu alkışlayarak destek veren insanlar saygının zerresini haketmiyor.

Bu insanlar daha önceki yürüyüşlerinde sokak ortasında soyunmadıgı eylemlerde neden destek çıkmadınız peki ? daha önce soyunma diye bişiy olmamıştı ama yine cephe alındı. Soyunmak şimdi bu yürüyüşün bahanesi oldu galiba.. Bıraz gerçekçi olalım arkadaşım. Er yada geç toplum bu insanları kabul edecek, toplum bu ınsanları kabullenıyor zaten orda bir sıkıntı yok. sıkıntı kabullenemeyen sıg görüşlülerde

Kenpachi Kenpachi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 15 / 14
  • Ticaret 3, (%100)
Ahlak kavramını tamamen din ile bağdaştırmamak gerekir. Bana göre herhangi bir dine inanmayan insanlarda da ahlak normları mevcuttur. Eşcinsellik hakkında herhangi bir önyargıya falan sahip değilim. Nasıl hissediyorsa davransın kişi umrumda değil. Ama sen her tarafını açıp, kendini teşhir ediyorsan bunu da özgürlük adı altında yapıyorsan ben sana orada derim ki sen insan olamayacak düşük bir mahlukatsın. Eski dönemlerde İtalya' da kadınlar örtünürmüş sebebi korku mu ? Bu bir mahremiyet meselesi. Kişinin kendisine olan saygısının göstergesi. Burası hiçbir zaman ahlaksızların diyarı olmayacak. Sokakta orasını burasını yalatanların memleketi olmayacaktır Türkiye. Siz özgürlüğünüzü başka ülkelerde arayın. Ne siz, ne de torunlarınız istediğiniz ahlaksızca yaşama sahip olamayacaksınız.

www.ilkerakturk.com

muhammed649 muhammed649 112 Hayat Kurtarır Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Personeli
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 433
  • Beğeniler 91 / 82
  • Ticaret 5, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

Türkiye bir islam devleti değildir. Tam bağımsız ve Laik bir devlettir.

İslam devleti olmadığımız için bu haldeyiz ya zaten

Sağolsunlar zamanında batıyı örnek alma adına İslam'ı bizlerden uzaklaştırmaya çalıştılar ve meyvesini de şu anda yiyorlar istedikleri de buydu zaten

Bir toplumda çoğunluk neyse azınlıkta ona uymak zorundadır. %95 i müslüman bir ülkede bunların yapılması hiçte özgürlük değil tek kelime ile ahlaksızlıktır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al