Hastayım şu "özgürlük" kelimesinin anlamını güzel bir tarafıyla anlayanlara. Kılıfını da bulmuşlar bi güzel "ee o öyle özgürlük değil".
Sen yolun ortasında pis hareketler sergilemeyi özgürlük olarak görüyorsun da , benim seni öldürmek konusunda neden özgür değilim. Haa özgürsem ben neden ceza alıyorum özgür davrandığım için ?
Polis biber gazı sıktığı zaman ah vah ediyosunuz. O polis özgür size karşı şiddet uygulamaya hangi kafayla o polisin özgürlüğüne laf atıyosunuz. Asker sizi vurmakta özgür. Sizin özgürlük anlayışınıza göre.
Ben burada küfür etmekte özgür müyüm ?
Benim görüşümü paylaşmayan kişilere küfür edebilir miyim ?
Sizin özgürlük anlayışınıza göre özgürüm (?)
Yok orda milletin kellesi kesiliyo müdehale edilmiyo yok şöyle yapılıyo müdehale edilmiyo diye cevaplarınız da var. Bakarsınız haber sitesine , haber dedikleri %90 cinsel içerikli galeriler. Haber görmezsiniz sonra yok polis başka şeylere müdehale etmiyor.
Allah var yukarıda, polis olsaydım çoktan hapis yolunu tutmuştum böyle soyunu bilmez kişiler yüzünden.
Tarihini,ecdadını bilmeyen ya da zamanında topraklardan tam atamadığımız yabancı tohum bunlar bence. Türediler içimizde . Atatürk bu ülkeyi siz ulu orta çıkıp cinsel organınızı teşhir edin diye laik yapmadı! Bu günleri görebilseydi de yapmazdı! Ecdadınızın kemiklerini sızlatmaya devam edin soyunuz var ise eğer. Umarım o televizyonda bir gün ananız babanız çıplak şekilde kendilerini teşhir ederken görürsünüz.