kendoka adlı üyeden alıntı

Hala aynı caba içindesin. Ben eş cinsellikle ugrasmıyorum. Gectiğimiz mesajlarda saygısızca anlayısımın kıt oldugunu kitap okumam gerektiğini yazmıştın. Nedense bi türlü anlamayan sensin. Ama kitap okuman fayda etmez.

Ben escinsellere hitaben bişey yazmadım. Ben her türlü melaneti pisliği yapan insanlara karşı saygılı olmak zorunda oldugumuzu söyleyenlere hitaben bir mesaj yazdım. Örnek olarak da es cinselleri verdim. Orada es cinsel değil aile içi ilişkiyi de örnek verebilirdim baska bişeyi de. Örnek önemli değil. Eger bunca pisliği özgürlük adı altında bize saygıdeğer olarak sunuyorsanız hala aynı seyi söylüyorum " esleriniz baska biriyle ilişkiye girdiğinde saygı duymanız kızmamanız gerekiyor. "

Anlayışınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum kitap okursanız faydası olur bunu belirttim sadece.
Ben sizin eşcinsellik örneği ile eşlerin başka biri ile birlikte olmasını bağdaştıran örneğinizden tiksindim. Sıkıntı örneğinizde bunu anlayamadınız mı? Olay verdiğiniz örneğin anlamsızlığında. İkisine duyulacak saygı arasında kurduğunuz anlamsız bağlantıda sıkıntı anlayabildiniz mi?

Olayın mantıksızlığını anlayamamanız çok ilginç geliyor bana.
Ben diyorum ki kimseye rahatsızlık vermeyen insanlar gönüllerince birlikte olabilsinler nasıl biz olabiliyorsak, siz de diyorsunuz karınız da olsun o zaman. Böyle bir düşünce şekli var mı yahu? Bu nasıl bir düşünce nasıl bir mantıktır. Özgürlük herkesin tamamen özgür olması değildir. Ancak insanca yaşam için olması gereken bazı kıstaslar vardır. Ve bu kıstaslar doğrultusunda özgürlükler belirlenir.

Bu karınız da başka biri ile birlikte olsun örneği son derece seviyesizdir. Ben sizle daha fazla muhattap olmayacağım. Sağlıklı bir tartışma içerisinde değiliz.