-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Günlük 30 haber girilince ve saat başı Facebookta bir durum paylaşılınca ve sosyal medyayıda aktif olarak kullanınca durum bu oluyor.Çok mu enteresan geldi size.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
thetudors adlı üyeden alıntı
24.05 ve 27.05 tarihlerinde günlük 1000 beğeni üstü alması diğer günler beğeni almaması normal bir durum haklısın benim hatam dostum pardon
arkadaşın konusu bunun yeri değil ama size cevap vermeden edemeyeceğim, bahsettiğiniz tarih döneminde facebook üzerine çok daha fazla düştük ayrıca mevcut bir çekilişimiz var, biz arkadaşa alexasını illegal yollarla düşürmenin mantıklı olmayacağını belirtmek için cevap yazdık, botlarla facebook sayfamızı kirletecek kadar basit işler yapmıyoruz, ayrıca gönderi erişimlerimiz ve etkieşimlerimiz sayfa beğenimizde gayet orantılı, ha bu arada bunları size açıklama sebebimiz kısa sürede içinde facebook üzerinden organik olarak yüksek sayıda beğeni almanın mümkün olduğunu size bi ihtimal anlatabilmektir. Teknoloji sitesi sahibi birinin facebookta bot beğeni alacağı kanısına varmanızda inanın şaşırtıcı, iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Blacksheep hocam bu tür illegal yollardan bende kaçınıyorum zaten bunu bilemezsiniz sadece denemek istemiştim ve bu benim kararım illegal işlerle ugrasamıyorum zaten.Sitemizin alexa'sı organiktir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
thetudors adlı üyeden alıntı
arkadaşım ben burada sizinle münakaşa yapmak istemiyorum fakat facebookta yapmış olduğunuz çekilişe 22 kere kendi sayfanızdan bir yazarın paylaşım yaptığını ve ve sadece 2 kullanıcının beğendiğini ve paylaştığını görüyorum ve ben bunu mantıksız buluyorum dostum ve paylaşılanlar yerlerde reklam ... yerler neyse daha fazla uzatmanın bi mantığı yok projenizde başarılar size iyi forumlar
Ah be güzel kardeşim bilmediğin neler var, teşekkür ederim sana da tüm projelerinde başarılar