nettebugun adlı üyeden alıntı

Dün size karşı gösterdiğim tepkiden ötürü WmAracı üyelerinden özür diliyorum. Bugüne dek asla öyle bir tavra girişmemiştim. Forumun kalitesini düşürebilecek bir tavırdı. Bundan ötürü üzgünüm.

Size karşı özür dileme gereği hissetmiyorum; çünkü kasıtlı olarak bireylerin normları üstüne sistematik şekilde yüklendiğinize inanıyorum. O yüzden de sizin paylaşımlarınızdan zerre kadar haz almıyor ve yazdığınız her cümlenin altında bir nifak arıyorum.

Bu konu hakkında LikeSend isimli kullanıcıyla da aynı fikirleri tam tamına paylaşmıyorum; ama gördüğünüz hâliyle konuşulabiliyor. Sizinle ise böyle bir şeyin olasılığına asla inanmıyorum. Bundan dolayı da özür dilemiyorum. Eğer aynı şekilde burada da hassas olunan değerleri itibarsızlaştıracak şekilde yargılamalarda ve ithamlarda bulunursanız, bir kez daha kanıtlamış olacaksınız.

Dün, seviyeme inmeyeceğinizi, daha fazla konuşmayacağınızı belirtmiştiniz. Dünkü sözünüzü korumuş olmanızı dilerdim...


Anlıyorum en ufak bir pişmanlık duymamanız beni üzdü, beklediğim sadece özürdü. Hakkınızda TCK 125. maddeye binaen suç duyurusunda bulunacağım. Bu biraz olsun insanlara saygısızlık etmemeyi öğretir belki size.