Malkoc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar biliyorsunuz gündemde birçok kötü haberlerle karşı karşıya kalıyor ve üzülüyoruz.Bir nebzede içimizi rahat tutmak için yeni bir proje geliştirmeyi düşünüyorum.Bir sosyal yardım platformu açarak fakir ülkelere ve yardıma muhtaç ülkelere bir yardım ve bağış toplanmasını istiyorum
Örnek olarak:
Biliyorsunuz ki Türkistan'da Çin soykırımı devam ediyor.Her ne kadar elimizden birşey gelmesede oradaki insanlara bir miktar para yardımında bulunabiliriz.Eğer Güvenmeyenler Olursa her ay gönderdiğim bağışın miktarını bağış yapanlara göndermeye veya forumda bir konu açarak belirtmeye hazırım.
Sizce böyle birşey yapılabilirmi ? Siz destek olurmusunuz.Maddi ve manevi desteklerinizi beklerim.
(Toplanan bağışlardan 1 kuruş bile kar edilmeyecektir.Ayrıca adsense reklamları konulup artı bir gelir elde edilebilir.)
(Ödeme yöntemini paypal olarak belirlemiş bulunuyorum.)
Ek Olarak: Güncel (Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu tür yardımların toplanması hususunda araştırma yapmanı öneririm. Belirli bir izne yada kanuna bağlı olabilir.
Sonradan başına iş almamak için alt yapıyı sağlam tutmalısın. Ayrıca araya girmeni önermem. Direkt bağış alan kurumların banka hesap nolarını paylaşabilirsin.
Hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siz çok güzel bir proje düşünmüşsünüz fakat insanların kafasında güven konusunda soru işaretleri olacaktır. Büyük ve güvenilir kurumlar bu yüzden tercih sebebidir zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok iyi düşünmüşsünüz Sağlam Referans varsa güven sorunu bir nebze kalkabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**