lostyazilim

Responsive Ultima Online (Oyun) Teması Hk

14 Mesajlar 1.605 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Okeanos Okeanos Daima Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)

Creteoun adlı üyeden alıntı

Ya şimdi şöyle düşünün ben Ultima'ya jubilemi 4-5 ay önce yaptım. Pyramid Uo'da stafflık kariyerimi sonlandırdım ve artık ultimayla aramda bir bağ kalmadı.

Şuan ilgimi çeken tek bir proje var Rome Uo projesidir. Gerçekten çok kaliteli bir şekilde emin adımlarla ilerliyorlar 1 senedir çalışmaları devam ediyor...

Bende yakından takip ediyorum ama artık kesinlikle UO ile bir alakam kalmamıştır sadece benim okulumu 3 sene aksattı ve çok güzel günler ve çok güzel arkadaşlıklar edindim 1998'de ilk Dragons Of Time oynadım ve halen Admin 77 ve Lista ile görüşmekteyim.

2000 Senesinde Buraque ile tanıştım ve halen görüşmekteyim.

Bu tarz çok güzel arkadaşlıklar edindim bir şehirden başka şehire sırf ultimada tanıştığım arkadaşlarımla real olarak tanışmak adına bir çok şehir gezdim hepsinden allah razı olsun çok iyilerdi. Ama tabi ki artık böyle ortamlar malesef kalmadı devir çok değişti.

Öyle Tabiki Ama Bu Oyun Eskiler İçin Yazıldı Yas Ortalaması 25 den yüksek olacagını umuyoruz

wmaraci
reklam

Creteoun Creteoun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şöför
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 4, (%50)
İnşallah dilediğinizi alırsınız.

Sizin daha önceden bir serveriniz vardı sanırım. Nick'iniz hiç ama hiç yabancı değil...

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Herkes oyunun büyüsüne kapılmış, ben oyunu bilmiyorum ama Paint'te çizilmiş gibi duruyor tema. Ben beğenmedim.

Okeanos Okeanos Daima Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)

Creteoun adlı üyeden alıntı

İnşallah dilediğinizi alırsınız.

Sizin daha önceden bir serveriniz vardı sanırım. Nick'iniz hiç ama hiç yabancı değil...

Yok Ben Oyuncusu Değilim

brown adlı üyeden alıntı

Herkes oyunun büyüsüne kapılmış, ben oyunu bilmiyorum ama Paint'te çizilmiş gibi duruyor tema. Ben beğenmedim.

Grafik İyi Olmayabilir Ama Mantıgını Kaptıgınız Zaman Yapamıyacagınız Şey Yok İstediginiz Zaman İstediginiz Karaktere Dönüş Yapabiliyorsunuz Herşeyi Yapabiliyorsunuz Oyunda

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al