kardeşim film sektörü çok karışıktır 1 yıldır bunun içindeyim ama dışardan hep izlemişimdir bu işi evet şuan belli başlı siteler sadece para kazanıyor ama uğraş ve emek verirsek bizde kazanabiliriz internet aleminde imkansız diye bir şey yoktur :)
Ek Olarak:
kardeşim ben tasarımcı değilim logoyu öylesene yazı yazıp koydum tekrardan parasıyla yaptırcam bizi küçümsemeye hakkın yoktur biz senin konuna böyle yorumlar atıyormuyuz hayır biraz terbiyeli ol kardeşim diyeceklerim bu kadar.
Ek Olarak:
kardeşim ben tasarımcı değilim logoyu öylesene yazı yazıp koydum tekrardan parasıyla yaptırcam bizi küçümsemeye hakkın yoktur biz senin konuna böyle yorumlar atıyormuyuz hayır biraz terbiyeli ol kardeşim diyeceklerim bu kadar.
Ben burda terbiyesiz yorumumu göremedim.Bu kadar güzel makale yazıyorsunuz,tavsiye veriyorsunuz ama kendi sitenize uygulamıyorsunuz.Kimseyi küçümsediğim filan yok.Bu temanın ware-zide var,ücreti olanıda var.Temaya laf etmedim okuduysanız eğer...
Logodan bol ne var...
https://www.google.com.tr/search?q=film+izle+logo&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4yKTVdyQAsHcUr_GgLgL&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667