hdizle adlı üyeden alıntı

Kardeşim bunu sen kursa başlarken kafanda kurmuş olman gerekmezmiydi.
bunların cevabını bulup kursa gitsen daha faydalı olurdu.

Kısaca şöyle söyleyeyim eğer özgün işler çıkarırsan cssde işin içine katarsan iyi paralar kazanabilirsin.

En basitinden film siteleri için bot yazsan tabi bunun için php dışında dillerde devreye giriyor ama ben söylemiş olayım sana, iyi para var sen yeter ki özgün ol ve hedefin olsun.

hocam benım hedefim şuydu. envatoya girdim bir gün ve orda wordpress temalarını gördüm. 58$ - 1.500 satış. Ortaya milyar paralar çıkıyor. 5 Ayda bunları yapmışlar. Bende wordpress için yüksek kalitede temalar yapıp satmayı düşünüyordum. Ayriyetten ne yapabilirim diye düşündüğümden sizlerle paylaştım

Ek Olarak:

FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Kurslar size harfleri öğretir. Kelime oluşturmak size kalmıştır. Tek başınıza bir iş takip sistemi ve ya içerik yönetim sistemli bir web site vs. yapabilmeniz için sadece php bilmek yetmez. html, css, mysql, jquery gibi ekstraları da bilmeniz gereklidir.
Para konusuna gelince müşteriye göre eğer ki kendi özel admin panelinizi ve alt yapınızı oluşturursanız bir web sitesini 2.000 tl ye bile satabilirsiniz.

hocam benim amacım wordpress için yüksek kalitede temalar yapmaktı. Theme forest, envato'da çok güzel satışları var. Bunun yanı sıra admin panelini düzenlemek derseniz wordpress içinde bir kaç oynama yapılır sanırsam.