mmkbilisim adlı üyeden alıntı

büyük firmalar ile anlaşabilirsen çevirmenlik yapabilirsin böyle para kazanmış bir yakınım var iki siteden 3bin tl kazandı karlı iş ama baya uğraş istiyor.

güzel düşünce aslında fakat şu anda öğrenci olduğumdan çok büyük bir işe başlayamam ama bu aklımda olacak her zaman teşekkürler

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ciddi bir ingilizcem ve defalarca yurtdışı deneyimi sahibi olmama karşın ne yazık ki bir ingilizce blog olayına giremedim, denedim ancak başarılı olmadı; rekabet ve alternatif çok fazla, hangi konu olursa olsun. İyi düşünüp, önceki tavsiyemde dediğim gibi sadece bildiğiniz, uzmanlık sahibi olduğunuz bir konuda yazmaya özen gösterin sürekliliği mutlaka olmalı diye düşünüyorum.

benim de özellikle ilgi alanım olan konularda çok rekabet var. şu anda bir eğitim sitem var fakat eğitim siteleri çok getirmediğinden ingilizce bir şeyler yapmayı düşündüm. genel blog değilde eğer güzel bir alan bulabilrsem ona yönelik bir şeyler yapabilirim

suncreative adlı üyeden alıntı

yurtdışında araba inceleme sitelerinin çok iyi adsense gelirleri var bu tip bir site işine girebilirsiniz.

sizce bu konuda tek markaya mı odaklanayım yoksa genel olarak mı olsun. porsche ferrari falan da incelemesi yapsak yasal bir sorun olur mu