Bunlara ilave olarak eklemek istediğim birkaç nokta daha var.

- Tanıtım yazınızın orijinal olması gerekir. Başka sitelerden copy-paste olumlu sonuç vermemektedir.

- Tanıtım yazınızın içerisinde en az 250-300 kelime bulunmalıdır. Bu kadar kelimelik yazacağım derken sözü fazla uzatmamak gerekir.

- Tanıtım yazısında amaç müşteri memnuniyetidir. Yazınızı okuyan kişiler sizin sitenize ulaşarak ziyaretçi sayınızı artırmış olursunuz.

- Tanıtım yazılarında resim video eklenmesi faydalıdır. Resimlerin konu ile alakalı olması da faydalıdır.

- Tanıtım yazınızda en fazla 1-2 link verilmelidir.

- Tanıtım yazınızı yayınlamış olduğunuz site -pagerank ve diğer site kalitesini ölçen değerlerle ölçüldüğünde- kaliteli olmalıdır.

- Tanıtım yazısı yazdığınız site ile sizin sitenizin konusal bir akrabalığı olmalıdır.

- Tanıtım yazısı yazdığınız sitenin ziyaretçi sayısı fazla olmalıdır. Ne kadar çok ziyaretçi o kadar fazla okunma sayısı yapacaktır. Buda sizin sitenize ziyaretçilerin artması demektir.

- Tanıtım yazılarınızı çeşitli formlarda yapabilirsiniz.

- Tanıtım yazılarınızı farklı sitelerde fakat özgün olarak yapabilirsiniz.

- Sizin sitenizin içeriği boş ise tanıtım yazısı değil, herkesi bağlasanız durmaz. Bu nedenle sizin içeriğinizi zenginleştirmeniz gerekir.

- Para ile tanıtım yazısı yazan kişiler vardır. Bunlardan yararlanılabilir. Fakat nerede nasıl yayınlayacak, dizin sıralamasında nereleri vaat ediyor bunların iyi araştırılması gerekir. Referans olarak yaptıklarını incelemeniz paranızı boşa harcama riskini azaltır.

- Tanıtım yazısını silmeyin, oynamalar, linklerde değişiklikler yapmayın. Yayınlamadan önce yazınızı iyice oluşturun, sonra yayınlayın.

- Tanıtım yazısındaki linklerin Dofollow olması daha çok fayda sağlayacaktır.

- Tanıtım yazısında anahtar kelime veya kaynak göstererek link çıkışı yapılabilir.