Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı
sorun da bu işte yaş grubuyla alakalı değil konuşmaları da önemli değil mesele o konuşanların en sevdiğin kişiler olması sorun.Sorunda bu ya arkamdan konuşan bildiğim biri var umrumda değil çünkü onun bu kendini beğenmiş havası yüzünden bende arkasından konuşuyorum. Konuşmazdım ama arkadaş tercihimin yanlış olduğunu anladığım için sevmedigimi söylerim hatasını söylerim daha fazla söylemem. Ama bu konuşanlar en çok değer verdiğim kişilerden ikisi. Bu zoruma gidiyor. Ha yaptığım en doğru şey bi bahaneyle kendimi engelletim. Ticaretten dolayı facebook ve whatsapp hep açık. Orada da engel atmalarını istedim. Selam dahi vermiyorum. Sevmek bir yana bana karşı 2 yüzlü davrandıklarını bilmem bir yana silerim herkesi. Ama hayatimda ilk defa bu tarz bir olayla karşılaşıyorum. Arkamdan konuşanlar oldu çoğunu da biliyorum ama açık açık sevdiğimi ilgi duyduğumu bilen ve ... dan sonra eniyi arkadaşım sırdaşımsın diyen kızın bunları yapması. Veya o yapmadı en iyi arkadaşı (konuşan 2. kişi) konuştu bilemem ama iki yüzlü davrandıkları gerçeğini değiştirmiyor.
Bunlara her zaman çok dikkat ettim. Bu nedenle pek samimi arkadaşlarım yok. Sayıları da az olanların. Ama görünüş o ki bu sefer 2-3 kişide hata yaptım.
Birkaç hafta önce ben de samimi olduğunu zannettiğim ikiyüzlü herifin tekiyle yollarımı ayırdım. Her zaman kötülüğümü isteyen, içten pazarlıklı ahlaksızın tekiydi. Ne kadar ş*refsiz olduğunu anlatsam ağzınız açık kalır. Sen de ikiyüzlü insanlarla yolunu ayır.
Bana yaptığı son ş*refsizliğin ardından onu 25 kişinin önünde azarladım ve 2 aydır tek kelime dahi konuşmadım. Arkadaş konusunda seçici ol. Samimi olduğum 2 arkadaşım var. Adam olsun 2 tane olsun.