Birkaç hafta önce ben de samimi olduğunu zannettiğim ikiyüzlü herifin tekiyle yollarımı ayırdım. Her zaman kötülüğümü isteyen, içten pazarlıklı ahlaksızın tekiydi. Ne kadar ş*refsiz olduğunu anlatsam ağzınız açık kalır. Sen de ikiyüzlü insanlarla yolunu ayır.
Bana yaptığı son ş*refsizliğin ardından onu 25 kişinin önünde azarladım ve 2 aydır tek kelime dahi konuşmadım. Arkadaş konusunda seçici ol. Samimi olduğum 2 arkadaşım var. Adam olsun 2 tane olsun.
Bana yaptığı son ş*refsizliğin ardından onu 25 kişinin önünde azarladım ve 2 aydır tek kelime dahi konuşmadım. Arkadaş konusunda seçici ol. Samimi olduğum 2 arkadaşım var. Adam olsun 2 tane olsun.
Benim yaptiğimda aynısı oldu. Herkes bir yana o hislerimi söylediğim kız için surekli konusasim bir şeyler anlatasim geliyordu. En son mesajlarimi okuyup bırakacağına engelle beni dedim zorla engellettim kendini 3 gün önce farkettim engeli açmış ama artık umrumda değil. Diğerlerine de engellettim zaten 2 hazirandan beri engel var artık umrumda bile değiller.