Yalnız tanıtım yazısındaki linkleri dofollow değil nofollow veriyorsunuz.
Ek Olarak: Yinede 8-10 tl için değer o ayrı konu ama linkler nofollow...
Ek Olarak: Bu başlık altında göreceğiniz üzere tashift00 isimli üyeden tanıtım yazısı aldım. Bugün yazıyı incelediğimde yazıdaki linklerin nofollow olarak çıkıldığını görerek kendisine PM gönderdim. Bana cevaben;
"hocam yazı içi linklerde herkes nofollow link yapısını kullanmakta. Size özel bir yaptırım uygulayamam. Site içi linkler ve tanıtım yazıları nofollow olmak zorunda."
Şeklinde bir PM gönderdi.
Karşılığında bende;
"1 ay içinde .... tane tanıtım yazısı aldım ilk defa sizin sitede nofollow duydum.
Özel bir yaptırım beklemiyorum ancak bu şekilde yazı satılmamalı benim fikrim bu."
Şeklinde bi PM gönderdim.
Bana tashift00 den gelen cevapta;
"yanlışınız var sanırım, tanıutım yazıları içersinde dofollow verene rastlamadım. "
Oldu... Bende bunun üzerine kendisine tanıtım yazısı aldığım linklerin örneklerini gönderdim.
http://ecanblog.com/12h-org-haber-sitesinden-izlenebilir-film-onerileri/ linkini incelemiş ve bana bu linkteki çıkışın No Follow olduğunu iddia etti.
Güldüm tabi
Bana peşinde şöyle bir cevap yazdı;
"bu dofollow mu oluyor? Ayrıca çoğu sitenin kaynak kodunda dofollow etiket görmedim. Nofollow da yazmıyordu. "
Gülmeyim de ne yapayım ama stresede girmeye başladım ufaktan....
Cevaben şunu yazdım;
"Belliki bu işlerden anlamıyorsun. Özellikle nofollow verilmeyen tüm linkler doğal olarak dofollowdur. Dofollow yazmaya gerek yoktur. Ok?
Not: Amacım kimseyi küçümsemek değil ancak daha nofollow dofollow bilmeyenlere tanıtım yazısı veriyoruz!
Hatasını kapatmaya çalışacağına bana tekrar PM attı;
"Benim yazımda rel="nofollow">ISO 22000 belgesi şeklinde çıkış var. Rastgele bi siteye baktığımda ise
şeklinde link vardı. Siz çok anlıyorsunuz galiba. Açıklar mısınız? " demişşş...
Ya arkadaşlar ben bunu nasıl açıklayım. Bu iş beni stresten hasta edecek
Bunun üzerine sakin sakin dedim ki PM den mesaj atarak; Bak bu böyle buradan açıklanmaz. Ver telefon numaranı veya sen ara diyerek telefon numaramı verdim. Çünkü o sayfaya girecek bende açıklayacaktım.
Her neyse hiç müsait olmadığını forumdaki diğer arkadaşların açıklayacağını söyledi.
Forumdan ricam birisi şu arkadaşa açıklasın! Çok rica ediyorum...
Saygılar...
Ek Olarak: Ayrıca link nofollow kalsın önemli değil ama birisi şu nofollow ve tanıtım yazıları çoğunlukla dofollow mu olur nofollow mu anlatsın olmaz mı?