-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Site satılmıştır.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
ets2 için açılmış site mevcut değil mi :) bir bakın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Herşey düzgün anlamaktan geçer, oyun hakkında fazla bir bilginiz olmadığına eminim. Türk siteleri arasında güncel mod paylaşımı yapılmıyor. Dikkat çekiyorum güncel :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Siz araç satış yerinden uçak almayı tercih edenlerdenseniz haklısınız. Oyunu 64 saat oynamış birisi olarak en profesyonel modlar yabancı sitelerde paylaşılıyor ve türk site sahiplerinde hep aynı modlar dönüp duruyor. Daha detaylı konuşmak istersen telefon numaramı vereyim her türlü haklı çıkarım. (Konumu daha fazla doldurmada müşterilere yer kalsın) Her sitenin bir rakibi vardır. Ben rakibin az olanını severim ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
leomaster adlı üyeden alıntı
bunun araç satış yerinden uçak satın almakla bir alakası yok hocam galeriden gidipte uçak satın almıyorum ;) benzetme yapılırsa anca şu şekilde yapılır. içi yeni ürünlerle dolu bir bakkaldan mı alışveriş yaparsınız yoksa uzun süredir yeni mal gelmemiş bakkaldan mı deseniz daha iyi olur ;) tabiri yanlış kullanıyorsunuz. site yok yerinde çok fazla zorlanmadan yükselebilirsiniz, rakipler fazla güncel değil diyebilirsiniz. neyse daha fazla konunuzu meşgul etmeyelim. hayırlı satışlar
Benzetmeniz doğru olmuş evet. Desteklediğiniz için teşekkür ederim :) konumu da güncelledim)
1 kişi bu mesajı beğendi.