islamahengi adlı üyeden alıntı
Merhabalar, sitemle ilgili önerilerinizi alabilir miyim ?http://islamahengi.blogspot.com.tr/
İletişim adreslerimizden biri ile iletişime geçerek uzmanlarımız yardımız bu konuda yardımcı olacaktır. / Soru-cevap konusundan geldiğinizi belirtiniz işlem ücretsiz olacaktır.
TrippleGece adlı üyeden alıntı
tripplegece.com web sitesinin tek sorunu hit. daha fazla ziyaretçi için düzeltilip değiştirilebilecek şeyler nelerdir.teşekkürler
Bu tür sitelerde sosyal medya son derece etkili kullanılmalıdır. Ankara gruplarına katılarak reklamlarınızı sağlayabilirsiniz. Düzenli olarak paylaşım yaparsanız günlük 1K hit elde edebilirsiniz ki bu site için çok iyi bir derecedir.
imzamdakı sıteyı satılığa çıkardım sızce kaça satmalıyız nekadar eder sıte aşağı yukarı fıyatı revıze edebılırım.
Sadece SEO ile alakalı sorular alıyoruz.
Merhabalar,
www.siyahsut.kim sitesi için önerileriniz neler olabilir ? siteye günlük giren kişi sayısı 100 ile 150 kişi arasında bunu nasıl artırabiliriz sosyal media aktif olarak kullanıyorum özelikle twitter ve facebook
www.siyahsut.kim sitesi için önerileriniz neler olabilir ? siteye günlük giren kişi sayısı 100 ile 150 kişi arasında bunu nasıl artırabiliriz sosyal media aktif olarak kullanıyorum özelikle twitter ve facebook
Blogger ve tanıtım yazısı çalışmaları ile bir kaç anahtar kelimede ön sıralara çıkmak için çalışma sağlamanız gerek.
İmzamda ki sitemin seosu nasıl sizce? ve neler yapmam gerekiyor üst sıralarda çıkmak için.
PM olarak adresinizi iletiniz.
Google da ilan bir gorseli nasil ozgunlestirip kendimiz kullanabiliriz. Hangi islemleri yapmaliyiz
Fotoğrafları kendiniz tasarlamadığınız veya çekmediğiniz sürece özgün değildir. Google açısından sıkıntı yaratmaz.
merhaba hocam http://kodblogcum.blogspot.com/ blogum için taktikleriniz nelerdir
Önceki mesajlara bakarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
PR3 blogla PR0 benzer değerlere sahip ama pr0 biraz üstün hangisine reklam vermek daha mantıklı? PR olayı cidden bitti mi ?
PR artık önemi bitmiştir. Yeni trend Trusrank. :)