SEO hakkında hepimizin zaman zaman soru ve sorunları oluyor. Bu konuda ücretsiz şekilde sorularınıza yanıt veriyoruz. Soruların derli toplu tek bir konuda olması için bu şekilde bir konu oluşturduk.


    [*]Sorunuzda site adresi vermemelisiniz. Şu sitemde SEO hatalarım neler? gibi sorulara yanıt vermiyoruz. Örneğin şöyle bir soru sorabilirsiniz; Bir adet kitap tanıtımı sitemde şu şu şu işlemleri yaptım. Sonuç olarak bu oldu. Neden oldu? Nerde hata yaptım gibi gibi. Ama kalkıp site şu analiz edin gibi diğer kullanıcılara bir şey vermeyecek soruları sormayın.
    [*]Tüm cezalar, manuel işlemler, sıralama kayıpları hakkında sorularını sorabilir, hızlı şekilde yanıt alabilirsiniz. Fakat unutmayın sayfada site analiz hizmetinden öte herkesin okuyup haa buda böyleymiş diyeceği yanıtlar vermeyi hedefliyoruz. Hedefimiz herkesin bilgileri okuyabilmesi. Yani tek tek site analizi ya da yol haritası çizmiyoruz.


2 yoldan sorularınızı iletebilir ve yanıt alabilirsiniz.

1. Sitemizden: http://www.cryptosam.com/seo/ şu yazımıza yorum olarak sorunuzu ileterek oldukça kapsamlı bir yanıt alabilirsiniz.
2. Bu konu üstünden Wmaracında sorunuzu ileterek genel olarak yanıtınızı alabilirsiniz.

Bunların dışında mail ile ya da pm ile gelen sorulara yanıt veremeyeceğiz.
Umarız herkes için yararlı olur. Şu ana kadar sorulmuş sorular ve yanıtlarını ilgili sitemizden inceleyebilirsiniz.

ÖNEMLİ!: Arkadaşlar evet hayır ve kısa yanıtlar gerektiren sorular dışındaki soruları, özellikle madde madde listelenenleri blogum üstünden sorarsanız çok sevinirim. Buradan tek tek arayıp alıntılamak çok güç oluyor.



Multi konudur: *** SEO - Webmastersitesi SEO