Hocam adamlığı parayla kıyaslıyorsanız yanlış anlıyorsunuzdur ücretiyle demişsiniz burda herkes ekmeğinin peşinde ücretsiz yaptırmak istiyorsanız ücretsizdir diye yazacaksınız burda okadar emek verip para isteyince niye sinirleniyorsunuz anlayamadım ? Neyse iyi forumlar.
Ne diyorsun arkadaşım ?
Ücretiyle dedim evet.
Ücretsiz yapmak istiyorum diye birşey demedim. Mesajının alakasınıda anlamadım. Eğer cimsirin ücretsiz yaparım demesini ve benim kabul etmemi yadırgıyorsan DEFOL.
Kimseye ücretsiz iş yap denilmedi. Biri çıkıp ücretsiz yaparım dedıyse eyvallah ama bir karşılığı olmayacak demek değildir.
Cimsir ücretsiz yaparım dedi diye ekmeğine taşmı koydu anlamadım... Mesajına anlam vermekte imkansızya ben hazır bulmusum patlıyım sana diyecem ama berbat yordunuz zaten...
50 TL versem sanki adamlar gibi işini yapacakmış gibi konuşuyorsun. Önce paranın tamamı peşin , sonra pazarlıkla yarı iş başında yarı sonunda, sonra 3 gün peşinden koşacam, sonra işim vardı olmadı , yada dosya gelecek yarım yamalak , yada direk defolup gidip işi yapmadan 20 lirana tenezzül edecek...
Bugüne kadar denk gelmediğim için böyle rahat konusuyorum... Bende bunlardanım dıyen konuşur. Olmayan bulaşmaz konuya zaten...
Son olarak : Cimsirin boyle bir teklif sunmasının nedenide sıkıldığımı düşündüğü için yardımcı olmaktır muhtemelen. Yoksa senin yada herhangi birinin para kazanmasına engel olmak değildir.