Scorp, farklı konu başlıkları altında videolar çekerek diğer videoları izleyebildiğiniz samimi bir sosyal medya uygulaması. Uzun süredir Android kullanıcıları tarafından talep edilen Scorp'un Android versiyonu dün akşam Google Play Store'da yayına girdi.



Artık Türkiye çıkışlı bir sosyal medya uygulaması da adından söz ettiriyor. 7 Şubat 2015'te AppStore'da yayına giren Scorp, kısa sürede en çok indirilen 100 uygulama arasına girdi. 12 haftada 185 binden fazla kullanıcıya ev sahipliği yaptı.

Kullanıcılar, belli kategorilere ait başlıklar altında, 15 saniyelik videolar yükleyerek bir konu hakkında görüş belirtiyor. Uygulamanın kullanıcı kitlesinin yaş ortalaması 22,5. Gençlerin yeni gözdesi olan Scorp'ta 3 ayda kullanıcıların çektiği video sayısı 1 milyon.





Android kullanıcıların Scorp'u Google Play Store'dan ve Apple kullanıcılarının da AppStore'dan kısa süre içerisinde temin etmelerini öneririm. Bu samimi ortamda başka gençlerin düşüncelerini görün, düşüncelerinizi açıklayın ve eğlenin :cool:





Android – İndirmek İçin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scorp

AppStore- İndirmek İçin: https://itunes.apple.com/tr/app/scorp/id914653446?mt=8