lostyazilim
tr.link

Sitem 1 yaşına giriyor hediye dağıtıcam öneri lazım

13 Mesajlar 1.970 Okunma
acebozum
tr.link

3e2 3e2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 54 / 42
  • Ticaret 11, (%100)
başlıktada belirttiğim gibi 16 ağustosta sitem 1 yaşına giriyor bende hem sitenin adını biraz daha duyurmak hemde 1.yıl için hediyeler dağıtmak istiyorum. Sitemin içeriği program,oyun,film,işletim sistemleri gibi konuları içermekte böyle bir ziyaretçi kesmi olan sitede neler olabilir fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler

elektronikssl
webimgo

43699 43699 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 9 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
Bütçe'yi de yazarsan yardımcı olabilir. Bütçe'yi bilmeden öneri, fikir vermek yanlış olur :).
3e2

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 54 / 42
  • Ticaret 11, (%100)
bütçe aman aman rakamlar değil tabiki fakat çokta düşük değil yani şöyle söliyim 500 tl değerinde bir ürünü 1 kişiye vermek yerine 10 tl değerinde bir ürünü 50 kişiye vermeyi tercih ediyorum buna uygun ürünler önerebilirsiniz veya dediğim gibi aklınıza gelen şeyleri değerlendirmek isterim. Tek önemli kısım sitemiz program oyun film işletim sistemleri eğitim setleri gibi dosyaların download edildiği bir sitedir ve ziyaretçileri bunları tedarik etmek içni gelen insanlardır

SeyhunSarioglu SeyhunSarioglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik/Elektronik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)
Madem 500 liralık birşey yapıyon 200 lirasını kullanıcıya odaklı yap yani sıradan hediyeler,diğer ücreti de sitenin isminin yazdığı kalem,kalem kutu,bardak gibi markalaşmaya yönelik şeylere yatır hocam. Hem adın daha iyi duyulur madem 1 yıldan beri aralıksız uğraşıyosun. Bunlarıp yaptırıp dagıtabilirsin,önerim bu olur.
3e2

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 54 / 42
  • Ticaret 11, (%100)

Seyhun Sarıoğlu adlı üyeden alıntı

Madem 500 liralık birşey yapıyon 200 lirasını kullanıcıya odaklı yap yani sıradan hediyeler,diğer ücreti de sitenin isminin yazdığı kalem,kalem kutu,bardak gibi markalaşmaya yönelik şeylere yatır hocam. Hem adın daha iyi duyulur madem 1 yıldan beri aralıksız uğraşıyosun. Bunlarıp yaptırıp dagıtabilirsin,önerim bu olur.

evet buda güzel bir öneri teşekkür ediyorum. yanlız ilk kısmı anlıyamadım 200 lirasını kullanıcı odaklı yap derken neyi kastettiniz ? sıradan hediyeler falan bunu biraz açarmısınız ? kalem ve bardak olayı güzel düşünce bunu ilk sıraya alıyorum fakat şöylede birşey var kişi bu hediyelere rağbet gösterirmi ? mesala benim sitemin isminin yazdığı bardağı almak için gelip çekilişe katılırmı o var

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Kendi markan basılı bardak yap dağıt güzel ilgi çeker.
lukama 3e2

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 26.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 54 / 42
  • Ticaret 11, (%100)
peki arkadaşlar facebook,twitter da siteyi paylaşın çekilişe hak kazanın gibi birşey yapmam gerekiyorki bir yandan reklam olsun bnun takibini nasıl yapabilirim yorum olarak nasıl dönüş yapabilir ziyaretçiler paylaştığına dair ?

SeyhunSarioglu SeyhunSarioglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik/Elektronik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)

3e2 adlı üyeden alıntı

evet buda güzel bir öneri teşekkür ediyorum. yanlız ilk kısmı anlıyamadım 200 lirasını kullanıcı odaklı yap derken neyi kastettiniz ? sıradan hediyeler falan bunu biraz açarmısınız ? kalem ve bardak olayı güzel düşünce bunu ilk sıraya alıyorum fakat şöylede birşey var kişi bu hediyelere rağbet gösterirmi ? mesala benim sitemin isminin yazdığı bardağı almak için gelip çekilişe katılırmı o var

Örneğin; 1 kişiye tablet hediye et,laptop soğutucu hediye et ya da 3 kişiye mouse hediye edin 2 kişiye laptop soğutucu 1 kişiye yine aynı şekilde fakat bunların toplamı 200 lirayı geçmesin hadi taş çatlasın 250 lira olsun.
Geri kalanını da bardak,kalem gibi şeylere harca hocam.

bylacoste bylacoste Lacoste'sal Üye Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
Steam kodu dağıt bence.

bayiol [.net] satılıktır - pm atın

Terrible Terrible Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek İhracat
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 20 / 6
  • Ticaret 4, (%75)
Sitenin reklamını yapacak eğlencli tshirtler bastırıp dağıt bence. Ali express üzerinden çok ucuza tshirt alabilirsin bu işe uygun

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al