wmaraci reklam
tr.link

CodeCanyon Hakkında Birkaç Soru

3 Mesajlar 837 Okunma
acebozum
tr.link

emreokay emreokay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 1, (%100)
CodeCanyon'a yeni üye oldum ve nasıl kullanılıcağına dair birkaç fikrim olsa da daha detaylı öğrenmek istiyorum. Fazla uzatmadan direkt sorularıma geçeyim :)

1. Siteye nasıl proje yüklüyoruz?

2. Yüklediğimiz projenin fiyatını nasıl belirliyoruz?

3. CodeCanyon ürünlerin satışından ne kadarlık bir kesinti yapıyor?

4. Ürünlerin lisanslarını CodeCanyon mu takip ediyor? (Yani CodeCanyon'dan başka bir yerde projemi ücretli veya ücretsiz satışı yapılırken görebilir miyim?)

5. İşlerimiz iyi gitti diyelim. CodeCanyon hesabımızdaki ücreti nasıl çekiyoruz ve belirli bir alt limit var mı? ( Örneğin 50$ altındaki rakamlar için ödeme yapılmıyor vs. )

6. Regular ve Extented lisansları arasındaki farklar neler ve bunların fiyatlarını nasıl belirliyoruz?

7. Projemizi buraya yükledik diyelim. Nasıl bir kontrol süreci var? Projenin yayına girebilmesi için editörler nelere önem veriyor?

Şimdilik bu kadar sanırım. İnternette bu konuyla ilgili Türkçe kaynak bulamadığım için buraya sorma ihtiyacı duydum. CodeCanyon'a yeni üye olan ve olacak olan arkadaşlara da yardımcı olur umarım :)

googleasistan
reklam

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
oncelikle projenin fiyatını editorler belirliyor. eğer projenin kabul edilmesini istiyorsan gerçekten iyi bir proje olmalı eğer eşi benzeri var ise onlardan daha iyi olmalı ayrıca dökümanda çok önemli, iyi bir döküman hazırlarsan kolayca kabul edilir.

orada da rütbe sistemi var ne kadar çok satış yaparsan zamanlar komisyonlarda azalıyor. komisyon oranlarını unuttum.

gerisi hakkında bilgim yok :) kolay gelsin.

emreokay emreokay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

BRHMCR adlı üyeden alıntı

oncelikle projenin fiyatını editorler belirliyor. eğer projenin kabul edilmesini istiyorsan gerçekten iyi bir proje olmalı eğer eşi benzeri var ise onlardan daha iyi olmalı ayrıca dökümanda çok önemli, iyi bir döküman hazırlarsan kolayca kabul edilir.

orada da rütbe sistemi var ne kadar çok satış yaparsan zamanlar komisyonlarda azalıyor. komisyon oranlarını unuttum.

gerisi hakkında bilgim yok :) kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Komisyon da %50 imiş ve zamanla yani satış yaptıkça azalıyormuş

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al