Şuan mobilim elimden geldiğince yardimci olmaya çalışacağım. Tbm düşüş nedenlerinin başında gelen olay reklam verenlerin düşük rakam belirlemeleridir.

Bu husus da yapmanız gerekenler tbm oranlarının düşük olduğu Kategorileri engellemek ( bildiğin kategoriler değil :) )

Adsense ana sayfa alanında " reklamlara izin ver & reklamları engelle " alanına giriş yapın, ardından " Genel kategoriler " kısmından kategori isimlerini göreceksin o kategorilerin içerisine girip rekabet oranına bakıp engellemeler yapacaksın. Diyelim ki orada aylık gösterim ve kazanç var onlari rekabet oranını yükseltmek için ayarlayacaksin. Sonrasında " Engellenen reklam veren url " göreceksin arama motorlarında bunu adsense çöp siteler olarak taratabilir çıkan sonuç güncel sonuç olmasi gerekir tabiki sonrasında onları da engelle yaklaşık 1 hafta sicerisinde farkı göreceksin.

Tabi reklam yerleşimi de önemli ve tbm oranını değiştirebilir. Örneğin yabancı bir kaynaktan okumuştum bağlantı reklamları tbm düşürüyor. :)

Yani hocam sitenize profesyonel bir hizmet almalısınız bu benim demiyorum ben ücretsiz ve elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. :) iyi forumlar