Biliyorum forumda araştırdım bu konuda çok tartışma var cevaplara baktım ama benim istediğim cevaplar yoktu soru sorulmamıştı sanki.
acil olmasa açmazdım herkezden özür diliyorum
6 7 senedir site işleriyle uğraşıyorum forum denedim wordpress denedim blogger denedim joomla denedim hepsi amatörceydi kendimi geliştirmek içindi.
artık profesyonelce bir şeyler yapmak istiyorum yeni bir site açmak istiyorum
ilgimi çeken her konudan yazacağım kişisel blog olmayacak ve uzun soluklu bir şey olacak
Blogger ve wordpress arasında kaldı karar veremiyorum
şimdi kafam çok karışık
aklıma takılan sorular şölye;
1-Bloggerda güvenlik çok iyi ama wordpress bu konuda nasıl tam bilmiyorum
internette wordpress hack çok basit diye bir sürü konu var blogger için bu söz konusu değil ancak mail hacklenirse ama wordpresste açık sorun var diyorlar her geçen günde yeni bir açık çıkıyor bu kafama çok takıldı.
2-Seo konusunda hangisi daha iyidir içeriklerin aynı olduğunu düşünün blogger mi yoksa wordpress mi daha iyi seo konusunda biliyorum wordpress seo konusunda çok ileri özgür bir sistem blogger ise kısıtlı.
kafam çok karışık bu sorunları çözmeden site açamıyorum şimdi host alıp wordpress kurcam sorun yaşatır diye çekiniyorum baştan hayal kırıklığına uğramayayım.
blogger desen bir domaine bakıyor tema felan hazır ama işte kısıtlı bloggerda
bu kategori etiket işleri gelişmiş değil kötü
lütfen bana yardımcı olun webmaster arkadaşlar engin tecrübelerinizle bana bir akıl verin...