Hocam gördüğün gibi herkes farklı bir şeyler söylüyor. Siz ikisini de kullanmışsanız, hangisi daha çok işinize geliyorsa bence onu kullanın. Wordpress, kullanıcısına her türlü kolaylığı sunabilen bir sistem. Dünya genelinde yaklaşık 60 milyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ve bir çok önemli kurumun, kurumsal firmanın kullandığı bir sistem. Onunla yapamayacağınız bir şeyin olduğunu sanmıyorum.Eğer kişisel bir blogdan ziyade, bir platform oluşturma niyetiniz varsa bence Wordpress kullanın. Sonuçta 2 milyondan fazla geliştiricisi olan bir sistemden bahsediyoruz. Bunca insanın başına bişey gelmedyse sizin de başınıza bir şeyin geleceğini sanmıyorum. Tabii eğer MİT verilerini yayınlayacağınız bir site kurmayacaksınız!

Blogger ile ilgili size şunları söyleyebilirim.
Ne kadar erişiminiz var? Kurduğunuz sistem size ne kadar yetki sağlıyor? Verdiği host 10GB siz gidin 1GB host satın alın, zaten video vs yayınlamayacağınız için siz o 1GB'yi ne kadar uğraşsanız da dolduramayacaksınız. Blogger bana biraz "Esaret" kavramının varlığını anımsatıyor. Siz her şeyi "Google" beyin keyfine göre düzeneyeceksiniz. Sonra o canı isterse sizi üste taşıyacak. Kendi keyfinize göre düzenleyip, Google beye "Sen beni mecbursun üste çıkarmaya" diye bir üstü kapalı subliminal mesaj verseniz daha iyi. Bunu da Wordpress'in SEO eklentileri ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kısaca: En başta dediğim gibi, herkes kendine en uygun olanı söyler. Siz de size en uygun olan hangisiyse onu kullanın bence.

Çok konuştum sanırım yine :) Selametle kalın..