PLobcyX adlı üyeden alıntı

Öncelikle beni kırmayıp, üşenmeyip yazdığınız için çok teşekkür ederim. Burada benim amacım biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Ben tartışma, polemik yaratmak istemiyorum. Sadece merak ettim, bilgilenmek istedim o yüzden sizden rica ettim. Lütfen arkasında bir art niyet aramayınız.
Mastürbasyonun fazlasının (günde 3-4) zararlı olduğunu biliyordum fakat bu açıklama gayet de güzel oldu. Özellikle genç arkadaşlar (bakir kişiler) henüz bir cinsel tecrübe yaşayamadıkları için buna daha çok yöneliyor. Ben de bu işe alet olmak istemiyorum. Projeyi kafamda sildim. Size teşekkür ederim. Bu mesajı yazdıktan sonra PM ile ilettiklerinizi de okuyacağım. İyi forumlar.

Sizin amacınız değil, başkalarının amacı yanlış olabiliyor hocam :) O gün kandil akşamında ben wmaraci'dan konuyu tartışma çıkmadan silmesini beklerdim çünkü bu konular 1 sene önce affedilmiyor direk siliniyordu. Benim beklentim direk silinsin gitsin idi, fakat madem kalıyor bir kaç şey yazayım dedim bu dediklerimin zıttını tuhaf bir şekilde savunanlara.

Yazdım da fakat amacıma ulaştım denilir mi eh işte, yazmam ve silinmesi arasındaki okuyanlar okudu o kadar. He işin İslami boyutunu da yazarım çok istenirse, o konuda yazacaklarım birilerine daha sivri gelecek haliyle. Bana da sivri geliyor merak etmeyin ben de insanım, bunu da belirteyim :)