Adult, warez, film sitesi açmayı düşünenler veya hali hazırda sahip olanların yasal problem yaşamadan yayına devam etmesi için gerekenleri bir konuda toplayayım dedim. Her hafta bir kişi film sitesinden içeri girmemek için neler yapmalıyım diye konu açıyor zira. Korkmayın burası Türkiye, hırsıza ceza yok iki üç garibana film izleten sizler mi ceza alacaksınız:)

İlk olarak kullanmamız gereken browser Tor. Bilgisayarınızda yoksa hemen burdan indirelim.

Not: Tor'un ayarları ile mümkünse oynamayın.

Evet Tor browser açık; hemen adres çubuğuna http://prq.se/ yazıyoruz. Anonim olarak domain kayıt etmenin fiyatı com,net,org için 119 lira civarında olması lazım. Paraya kıymak durumundayız.

Su, ws uzantı seçmeniz şiddetle tavsiye edilir.

Su ve ws uzantıları gizli TLD'lerdir sahiplerine ulaşmak imkansıza yakındır.

Not: http://www.binero.se/ daha uygun fiyatlı bir alternatif ancak abi ahlak şube kapımda demeyeceksiniz.

Burda da ödeme yaparken kesinlikle kredi kartı bilgisi vermek gibi bir saflık yapmayalım arkadaşlar. Paypal da kullanmayın. Günümüzün takip edilemeyen parası Bitcoin kullanalım.

Bitcoini nerden bulacağız diyenlere bu arkadaşlar yardımcı olur.

Hala Tor'dayız arkadaşlar. Şimdi de offshore hosting seçimi yapalım. Burda alternatifiniz oldukça bol hangisi kafanıza yatarsa onu tercih edersiniz. Yalnız lokasyon önemli Hollanda ve İsviçre Avrupa'nın rahat ülkeleri. Düşünün eşcinsel evlilik bile yasal Hollanda'da ötesi var mı;) Panama lokasyon da bu offshore olayında oldukça yaygın kullanılıyor ancak ebesinin nikahında olduğundan hız sorunu yaşarsınız.

Evet sıralı tam liste:

http://www.offshoreracks.com
http://www.edis.at/en/home/
infinityhosts.com
Synwebhost
wrzhost.com
exmasters.com


Hosting alırken de sallamasyon bilgi girmeniz gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.

Evet domain hosting hazır şimdi ne yapacağız ki Digiturk Anti Fraud tim bizim peşimize düşmesin.
Siteye film eklerken, admin paneline girerken her zaman Tor veya Zenmate programını kullanacağız. Admin panelinde görüntüleriniz dahi izleniyor, olmaz demeyin burası Türkiye, herkes dinlenir herkes izlenir.

Şimdi gelelim telif hakkı meselelerinde orda burda vermemiz gereken mail adresine. Reklam alırken de bu mail adresini kullanacağız. Siteyle ilgili her türlü işlemde bu mail adresini kullanacağız arkadaşlar. Bundan dolayı bu kısım da çok önemli.

Tor Browser'dan çıkmadan hemen aşağıdaki mail sağlayacısından bir mail adresi alıyoruz.
https://www.hushmail.com/

Evet mail adresimiz de hazırsa tamamdır sayılır. Sitenin footerına adınızı soyadınızı yazmadığınız sürece yasal olarak sıkıntı yaşamanız düşük ihtimal artık. Hep siyasi konular açıyorsan be arkadaş diyenlere selam olsun bir rehber eklemiş olalım Wmaracına.