Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu ygs sınavlarının açıklanmasıyla aile içi sorunlar artmaya başladığını hissediyor gibiyim.Önceden yok sınav iptal olucak, mahkeme devam ediyor derken bir baktım bu gün öğlen saatlerinde ygs açıklanıvermiş.Herkez gibi bende puanımı merak ediyordum fakat herkezin puanımı bilmesi garipime gidiyor.Neyse dedim eve gidince bakarım.Eve bi geldim başladı babam ygs açıklanmış demeye benimle biraz dalga geçer gibi oldu.Meğersem annem mesajla babama bildirmiş yok lys ye girmeye hak kazandı diye.Ama ben puanımdan hiçte memnun değilim.Kafam çok karıştı..Hangi bölüme gidiceğimi bile şaşırdım.Hangi işi yapacağımı gelecekte ne olucağımı bile şaşırdım..Ne yapacağım ben ? :(
mapce
Çalışmak Yorar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kardeşim, sana bir üniversite 3. sınıf öğrencisi olarak diyorum ki, bunu dert etmek şu hayatta yapman gereken son şey olmalı. akışına bırak görevini yapmaya çalış, o kadar. boş lafları sallamamaya başlamayı da unutma yoksa bu hayat çekilmez. emin olduğun yol üzerine düşün ve o yolda ilerle, ne olursa olsun istemediğin bölüme falan girme, ailen karşı bile çıksa rest çek ve istediğini yap bu hayat senin ve herkesin bir yere kadar karışmaya hakkı var.
kendine dürüst samimi ve gerçekçi aynı zamanda da kararlı ve saygılı olman dileğiyle.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
İstemediğin bir bölüme gitmen demek üniversiteyi bitirdikten sonra yada bitirmeye yakınken öss yi tekrar düşünmen demek.. gerekirse 2 yıl sınava hazırlan ama istediğin ve tatmin olacağın bölüme/üniversiteye git.
sakın ola ki şimdi herhangi biryere git üniversitedeyken tekrar hazırlanırsın, sınava yeniden girersin gibi söylemde bulunanları dikkate alma!
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi ki erkenden bitmiş bizim üni. yoksa bu sistemler ile ya katil ya şifreci olurduk...
don't move !
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı problem bende de var zamana bırakmak en iyisi.
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Görüşleriniz için teşekkür ederim.
@nonster bende öyle yapmayı planlıyorum istediğim üni. gitmek için 1 sene daha hazırlanacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Olaya bir de şöyle bakılmalı,
Dünya ya bir kere geliyoruz ve bir daha da gelmeyeceğiz. Ve bir daha şuan olduğumuz yaşta olmayacağız. Bu nedenle oluruna bırakmak gerekiyor bazı şeyleri olmuyorsa olmuyor ölüm yok işin ucunda. Üniversiteye gidip yoldan çıkan annesini babasını tanımayan bir çok kişi var. Ne malum üniversiye gidince senin de böyle olmayacağın? Bu nedenle hayırlısı böyleymiş deyip çalışarak gerisini Allah'a bırakman gerekiyor. Yoksa bir daha aynı yaşta yaşamayacaksın bu güzel yaşını harap edersin. Üzülmekle, stresle üniversite kazanılmaz öncelikle sakin olmalısın. Felaket tellallarını takmamalısın bile...
İkinci sınav da başaracaksın sen içime öyle doğuyor çalışmaya başla :) Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
LYS den önce kendini sıkmadan bir yerlere getirmeye bak lys önemli değil 15 20 netle giriyorsun zaten aslında onunda yükseltilmesi lazım 250 lelere kadar , belli bir düzeyde çalışmış adamla bilgisi dahilinde giren adam ,her ikiside lys ye girebiliyor fakat orada tıkanıyorlar.
Kimseye aldırış etme konuşması kolay gözüküyor ama kendilerine gelince hiçte öyle olmuyor
Artık Yok