Templar adlı üyeden alıntı

Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok bence :) film ve warezi geçtim, adult site kuranlar bile bu kadar önlem almıyor. En fazla host ve domaini yabancı firmadan alıyorlar.


siyahsut adlı üyeden alıntı

bu kadar paranoya olmaya gerek yok hocam 2005 yılında Adult sitem vardı yaklaşık olarak 2 sene açık kaldı tabiki bu süre zarfında kapanan domainleri saymıyor bile burası Türkiye sadece olan şey şu olur aldığın domaine DNS atarlar bu olur.


Türkiye çok ilginç bir ülke legal olmayıp da göz yumulan çok şey var. Bu telif mevzusu da bunlardan biri. Ters bir avukata denk gelirsiniz sırf uğraşmak için bir suç duyurusunda bulunur uğraş dur. Sizle husumeti olup adult sitenizi bilen biri çocuk ****osu var diye şikayet eder ahlak şube kapınızda(bu yaşanmış bir olaydır) Bunlar benim gibi titizlik hastaları için alınması gereken önlemler ki rahat uyuyalım gece:) Bu önlemleri almadan siteniz sorunsuz yıllarca yayında kalabilir. Ancak o acaba da hep kafanızın bir köşesinde olur. Burda kritik nokta kişiliğinizin bu acabayı kurcalamaya ne kadar müsait olduğu.