ferzileyto adlı üyeden alıntı

Wallpaper indirme sitesi açmayı düşünüyorum belirli özelliklere sahip ve belirli kitleye hitap eden (adult kesinlikle değil). Görsel ağırlıklı olacak, tutup her görsele 300 kelime makale girmeyeceğiz, dolayısı ile seo çalışmasını nasıl yapmam gerekiyor ? Görsellere alt tagi , görsel özellikleri yazmam yeterli mi ? Ayrıca 10k küsür görsel mevcut elimde , hepsi 3-10 mb arasında değişiyor boyutları, dolayısıyla ilk etapta yandex diske yükleyeceğim ve her görselin altına indirme linki vereceğim. Bu da görsel sayısı kadar link çıkışı demek oluyor , zararı var mı ? Sosyal paylaşım sitelerinin hepsinde imlemeden sonra tanıtım yazısı ve backlink muhabbetlerine ne zaman başlamam gerekiyor ? Çok soru sordum ama yakalamışken sormam lazımdı :) Teşekkürler :)


Başına 1 cümlede olsa bir şeyler girebilir, en azından resim adlarını, title ve description gibi alanları özgün yapman yararınadır.

Görsellere alt tagi , görsel özellikleri yazmam yeterli mi ? bunları zaten yazmalısın bence.

Ayrıca 10k küsür görsel mevcut elimde , hepsi 3-10 mb arasında değişiyor boyutları, dolayısıyla ilk etapta yandex diske yükleyeceğim ve her görselin altına indirme linki vereceğim. Bu da görsel sayısı kadar link çıkışı demek oluyor , zararı var mı ? : Kendi sitene ekle derim kesinlikle resimleri. Projen büyük ise cdn77 veya maxcdn yi incele cdn. siten .com gibi subdomain kur ve oraya yükle derim.

Linkleme için herşey http://www.cryptosam.com/2015-yili-icin-seo/

Yabancı içerikler için yazıyı uyarlayabilirsiniz. Tüm dillerde ve tüm site türlerinde yöntemler benzerdir. Yabancı saç şekilleri sitemde de, kurumsal sitelerde de benzer yöntemleri uyguluyorum 2015 yılında ve sonuç alıyorum. Denenmiştir anlattıklarım.
Kolay gelsin.