Arkadaşlar siteme girmiyor, bende e-posta adresime girdim ve godaddy nin aşağıda ki gibi bir mail attığını gördüm ne yapabilirim:S
Şimdi fark ettim galiba hostingte problem var, filezillaya girmiyor. Acaba sizde de öyle mi ? Ozkula kullanıyorum.Sayın Serhan Karaağaçlı,
Bu bildirim size bir hizmet olarak otomatik olarak oluşturulur.
Biz ad sunucularını aşağıdaki etki alanı ad (lar) için değiştirilebilir bir istek aldık:
HAYLAZBLOG.COM
DomainAlert ® Pro ile bu isim izliyorsanız, yukarıdaki değişiklik de, "İzleme ve Backordering" Hesap Yöneticisi bölümünde.
Değişiklikleri görüntülemek veya yönetmek için:
GoDaddy.com ana sayfasına gidin ve Hesabım tıklayın. Talep edilmesi halinde giriş yapın.
Hesabım bölümünde, "Alan Kontrolü / Backordering" seçeneğini seçin..
Müşteri numarası, parola ipucu almak veya şifrenizi sıfırlamak için, "Şifrenizi mi unuttunuz?" ana sayfa giriş alanda köprü.
Bu e-postaya cevap vermek gerekmez. Ancak, bu değişiklik, hata veya sahtekarlıkla yapılmış olabilir düşünüyorsanız, 15 gün içinde lütfen bizimle irtibata geçin.
Bu konuda adresine ihtiyacınız varsa, veya herhangi bir şekilde daha fazla yardım veya teknik destek (480) 505-8877, bizi her zaman arayabilir veya support@godaddy.com azından bize e-posta. Biz iş için teşekkür ederiz!
Saygılarımızla,
GoDaddy.com DomainAlert takım