tavsite etmem elimde 7-8 tane keyword domain var reg fiyatına satıyorum alan yok. millet film sitesine filmizle.com'u 20 liraya alma peşinde.
Haha. Kardeşim çok yaşa. Ben de 1 adet kesinlikle çok büyüyebilecek ve geleceği açık olan aynı zamanda tesadüfen aldığım bir web sitesini satışa sunduğumda 80 TL cevabını almıştım:)) Bu arada tesadüfen aldım derken, alan adlarının öneminin bu kadar büyük olduğunu tam olarak bilmiyordum ve nasıl boştaydı ilginç geldi. Belki de düşmüş kalmıştır bilemem. Ben çok anlamam ama yıllardır takip ettiğim için belki de anlamaya başlamışımdır bilmiyorum henüz. Neyse..
Bak çoluk çocuk bozuyo bu piyasayı hep diyorum yine diyorum. Adama ezberinden 2 satır kodlamayla çok küçük bir tablo oluşturabilir misin diyorum, hadi yap dediğimde bakıyor iş ciddi, hayır diyor. Ama sorsan adam teknolojide çığır açacak. Birkaç farklı host, vds aynı zamanda elinde 8-10 tane web sitesi var ne olduğu belirsiz, içinde her şeyin olduğunu düşündüğü ve para kazanmayı ilk hedef bilerek kendini nasıl gördüğünü resimlerle anlatayım bu tür kişilerin. Ayrıca herkes yapabilir olmayacak şey değil vb. diyerek kendinizi de başkasını da kandırmayın derim.
Yüzlerde kişide gördüm bu olayı...