söyleyin ağanıza yasaklasın. 10 yıldır neden yasaklamadı da sürekli zam yaptı?

caminin yanında içki içen adam toplumu bozuyor ama ikinci karıya gizlice esenyurttan garsoniyer açan dindar zengin topluma iyilik ediyor. çünkü fanfinifinfon işini toplumdan uzak yerde esenyurtta gerçekleştiriyor :D

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Beceremiyor isek, neden bu tarz sohbetlerin üzerine oynuyoruz ki?
Webmaster forumunda bu konulardan bize ne..
Gerçekten beceremiyoruz, hep aynı isimler, birbiriyle atışmak için açıyor resmen bu başlıkları; işinize bakın arkadaşlar, boşuna zaman ve keyif kaybediyorsunuz..
Evet eleştirmeye, görüşmeye, fikir beyan etmeye hakkınız var, insan olmanın gereklilikleri haklı hissetmek, üstün çıkmak, galibiyet sevinci; ama burada size bir şey katmaz.

Kendinize gelin.


çok haklısın bunlar paralı provakatör. (zavallı bizler de buna alet olduğumuzun farkına bile varmadan güya cihad yapıyoruz. )sosyal medaya da ve bu gibi büyük forumlarda bu tür konular açıyor. amaç toplumdaki kutuplaşmayı artırmak. amaç akp ye tek başına iktidar olacak oyu din elden gidiyor vatandaş alkolik oldu zina diz boyu bilme ne diyerek tahrik etmek ve oy verdirmek. paralı kalem bunlar. aynı şekilde bu tartışma diğer tarafında çok işine yarıyor bu sayede ciğeri beş para etmez chape zihniyeti de hayata tutunuyor.


konu açan vatandaş dahil içkiye karşı olanların kaçı namaz kılıyor? bana cevap vermeyin. kendinize cevap verseniz yeterli? siyasal müslümnalık sizi cehennemin dibine sürükler. islama faydalı olmak istiyorsan iyi bir müslüman ol Hz. Peygamber gibi topluma yaşamınla örnek ol