FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Pavalı köpek de olduk en sonunda:D Sizin zihniyet nedir merak ettim ben de cehape zihniyetine salladınız akp'ye salladınız yoksa kurtçu musunuz:D


öyle birşey demedim hocam ben.

ama gerçekten böyle insanlar var. maaşı ödeniyor çeşitli sosyal medya mecralarında ve büyük forumlarda görevleri tartışma çıkarmak. seçim öncesi beş para etmez haber sitelerine çuvalla para verip aldılar.

caminin yanında içki içilmesine ben de karşıyım ama bu böyle olmaz. dün doğu türkistanı protesto edenler koreli turistlere saldırdı bilmem gördünüz ne kadar komik aynı zamanda zavallı halde olduğumuzu gösteren vahim bir durum.

lisede içkinin sigaranın zararlarını seminerle anlatacak istanbulda bütün ilçelerdeki okullarda ücretsiz seminer verecek adamın önüne olmadık engeller koydular. kim yaptı akp nin atadığı güya dindar milli eğitim müdürleri, okul müdürleri.

kapalı alanda sigara içilmesini yasaklayan zihniyet eğer gerçekten sigaraya karşı olsa vatandaşını bu illetten kurtarmayı amaçlasa sigara bıraktırmada abd ve avrupada % 99 , sigarayı bırakanların bir yıl sonra sigaraya dönmeme oranını %40 yapan bir ilacı sgk dan çıkarmazdı. aksine bu ilacı vatandaşına bedava dağıtırdı. sigaraya karşı olan adam bu işi bilimsel temellere oturtarak yapan bilimadamlarına emir verir bu toplumu bu illetten kurtarın derdi. demesi lazımdı. meydanlara çıkıp sigarayı yasakladık demekle olmaz bu işler.

bu bir örnek her alanda bu böyle. yahu daha ayın 2 sinde göz göre göre enflasyonu olduğundan düşük göstererek memur ve emekliye verilecek zammı düşük tututlar. bu 10 yıldır böyle yapılıyor. tüm sene herşeye zam gelir temmuzda ve aralıkta düşer ne hikmetse.