serras62 adlı üyeden alıntı

Hiç uzatmadan tek bir şey söyleyeceğim hocam. Benim içenler için sunduğum teklifin tam zıttını söylemişsiniz ya, işte orda durmanız gerekir. Çünkü bu ülkedekilere sorsak, benim söylediğimi destekleyenler yani bu ülkenin dininin islam olduğunu söyleyerek alkolün olmaması gerektiğini söyleyenler ağır basar.
Ha şu var, nerde fos öğrenciler, hayatı kendine zehir edenler varsa, işte onlar sizin söylediğinizi destekler.
Bu aynı şunun gibi, öldürmek ve hırsızlık yapmak mı doğru, yoksa kimsenin canına ve malına zarar vermemek mi? Elbette ikinci söylediğimdir sizin için de. İşte alkol bunların hepsini yaptırıyor. " Ben düzgün içerim arkadaş" diyenler ne kadar öyle derse desin, eninde sonunda yapıyor. Hiç yapmasa da kendini öldürüyor.

İçki içenler hırsızlık yapıp adam öldürüyor çok yanlış bir genelleme. Müslümanlar kafa kesiyor gibi bir şey. İki tarafın dediği de bu ülkede gerçekleşmez. Bundan dolayı tartışmak yersiz. Barış içinde yaşamaya bakalım siz barlara meyhanelere karışmayın biz de camilere Kuran kurslarına karışmayalım.