lostyazilim
tr.link

Site açılıyorken,bekleme süresi çok uzun sürüyor?!

22 Mesajlar 4.297 Okunma
acebozum
tr.link

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

hatuu adlı üyeden alıntı

Hocam ben vps kullanmama, üstelik tek site için kullanmama rağmen sitem çok geç açılıyor. Başka önerilerinizde var mıdır?

hocam resim boyutlarıda önemli , bunlar hep sayfa yüklenme hızını etkiliyor tabi sorunlu tema olursada etkiler , resimleri optimize edip boyutunu değiştirin , tema değiştirin deneyin .

Ek Olarak:

temp542 adlı üyeden alıntı

Şöyle: Alastyr'nin Wordpress Standart paketini kullanıyorum. Son çarem o olacak sanırım

benimde aynı sıkıntılar vardı tabi geç açılma olmuyordu ama ram-cpu bunların kullanımı arttığı sınıra dayandığı zaman sitenizde geç açılıyordur , cpanelden kontrol edin muhtelemen cpu-ram kullanımıda çok yüksektir , vds sorunu çözer ama ondada başka sıkıntılar olabiliyor site oturana dek : )

wmaraci
reklam

temp542 temp542 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

hocam resim boyutlarıda önemli , bunlar hep sayfa yüklenme hızını etkiliyor tabi sorunlu tema olursada etkiler , resimleri optimize edip boyutunu değiştirin , tema değiştirin deneyin .

Ek Olarak:

benimde aynı sıkıntılar vardı tabi geç açılma olmuyordu ama ram-cpu bunların kullanımı arttığı sınıra dayandığı zaman sitenizde geç açılıyordur , cpanelden kontrol edin muhtelemen cpu-ram kullanımıda çok yüksektir , vds sorunu çözer ama ondada başka sıkıntılar olabiliyor site oturana dek : )

Evet, ara ara ibarelerin sona dayandığı doğrudur. Peki vds de hangi sıkıntınlar olabiliyor? Sıkıntısız site kurulmuyor mu ya :D

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

temp542 adlı üyeden alıntı

Evet, ara ara ibarelerin sona dayandığı doğrudur. Peki vds de hangi sıkıntınlar olabiliyor? Sıkıntısız site kurulmuyor mu ya :D

valla 2gün oldu site vdsde aktif bu kezde database bağlanılamadı hatası almaya başladım bugün , ilk gün çok güzeldi hiç sorun yoktu ram kullanımı şuan 400mbyi aşmıyor cpu kullanımı 0,5 civarında oluyor genelde anlık 40-50 onlinede : ) memory hatalarından falan kurtulmuştum tam rahata erdim derken bu kezde bende bu sıkıntı çıktı , umarım o sorunda çözülürde daha fazla başım ağrımaz .

hsn hsn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 7, (%100)
up gönder bi bakiiyim neden sorun !!

wmaraci
wmaraci

asyaay asyaay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek müdür
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

hocam host özellikleri nedir , ram - cpu senin için yetersiz geliyor olabilir tema değiştirip dene hala aynıysa vps ya da vds geçmen lazım 3-4gb ramli bir vds işini görür ,

Fatal error: Allowed memory size bu hatayıda veriyor siten , ram yetersiz geliyor yani.

benim sitemde de aynı problem var temayı değiştim düzeldi ama tüm verileri aktaramadım ve tema mı değişmeden düzelte bilirmiyiz.

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

asyaay adlı üyeden alıntı

benim sitemde de aynı problem var temayı değiştim düzeldi ama tüm verileri aktaramadım ve tema mı değişmeden düzelte bilirmiyiz.

muhtemelen eski temanızda zaten sorgu sayısı falan fazlaymış o yüzden ram yetmediği , cpu zorlandığı için o hatayı alıyormuşsun , yani o temayı kullanmak yerine daha uygun sorgu sayısı az olan bir tema kullanın bence , ya da temanın işi bilen birine güzelce optimize ettirilmesi lazım , ama belirli bir hite ulaştıktan sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmanız muhtemel , o zamanda rami falan yüksek vds veya vpsye geçmeniz gerekecek.
asyaay

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek müdür
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

muhtemelen eski temanızda zaten sorgu sayısı falan fazlaymış o yüzden ram yetmediği , cpu zorlandığı için o hatayı alıyormuşsun , yani o temayı kullanmak yerine daha uygun sorgu sayısı az olan bir tema kullanın bence , ya da temanın işi bilen birine güzelce optimize ettirilmesi lazım , ama belirli bir hite ulaştıktan sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmanız muhtemel , o zamanda rami falan yüksek vds veya vpsye geçmeniz gerekecek.

hocam önereceğiniz bir tema var mı ücretsi film teması...
yoksa da ram nasıl düzeltecem yardımcı olabilirmisiniz

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

asyaay adlı üyeden alıntı

hocam önereceğiniz bir tema var mı ücretsi film teması...
yoksa da ram nasıl düzeltecem yardımcı olabilirmisiniz

maalesef hocam , ücretsiz kullanışlı film teması var mı bilmiyorum , ama 75tlye falan güzel temalar bulabilirsiniz , tabi almadan önce gtmetrix.com a girip temayı bir sorgulatın , sorgu sayısı 40-50yi geçmesin mümkünse , kolay gelsin.

• Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek müdür
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

maalesef hocam , ücretsiz kullanışlı film teması var mı bilmiyorum , ama 75tlye falan güzel temalar bulabilirsiniz , tabi almadan önce gtmetrix.com a girip temayı bir sorgulatın , sorgu sayısı 40-50yi geçmesin mümkünse , kolay gelsin.

teşekkürederim
freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

mwt mwt RadKod-İzmir Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 124 / 150
  • Ticaret 50, (%96)
artık hosting değiştirme zamanı gelmiş ve geçiyo gibi :) http://www.bilisimist.net/sinirsiz-host-limitsiz-turkiye-lokasyon.php öneririm gerçekten çok iyi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al