Merhabalar, bu gece notebookumla çalışırken klavye üzerine birazcık kahve damlattım. Hemen bilgisayarın gücünü kesip kahveyi temizledim, tuşları kuruttum. Her şey çalışıyordu fakat tuşların birkaçında şekerden dolayı yapışkanlık oluştu. Benim de içime sinmedi, tekrar bataryayı söküp işlemlere başladım. Klavyeyi çıkarmaya üşendiğim için MacGyver tarzı bir plan geliştirdim.

Kolonyanın uçuculuğundan ve yapışkanlık giderici özelliğinden esinlenerek klavyenin içine yaklaşıl 50 gram kolonya döküp kuruttum.

Bataryayı takmadan önce tuşları kontrol ettim, artık yapışkanlık hissi gitmişti eskisinden bile daha akıcıydı. Bataryayı takıp bilgisayarı çalıştırdım.

Bir de ne göreyim! Ekranın alt kısmından içeri sanırım kolonya girmiş. Her şey çalışıyor operasyon başarılı diye sevinirken ekran moralimi bozdu. 1 saattir bekliyorum ekran içindeki sıvıda azalma olmadı.

Kolonyanın uçup gideceğini biliyorum fakat korkum ekranın içinde iz bırakması? Biliyorsunuz kolonya yüzeylerde mat bir iz bırakır. Ama ekran içinde iz kalır mı sizce veya geçer mi bu şey? Ne yapmalıyım? Aşağıda ekranın fotoğrafını paylaşıyorum.