Templar adlı üyeden alıntı

Olmaz hit cekemezsin. Bu tarz siteler fotograftan hit çekiyor zaten. E nasıl yapıyorlar dersen. Ben bi site gördüm adam şu ünlüşerin sızdırılan fotolarından hit cekiyor. O sayfada adsense yok diger sayfalarda adsense var. Bu sayede az fotografla hit cekebiliyor hocam. Sizin dediginiz de olur fakat hit için çok çalışma yapmanız gerekli. Sosyal medya kullanımı çnemli. Birde bir fotograf atarsınız telif yollarlar başınız ağrır. Bende ilk gördügümde şaşırdım bi arkadas konu acmıştı telif için para istiyorlar diye

Benim derdim adult değil hocam, grafik ve web tasarımcılara, matbaacılara yönelik, dekupa png fotoğraflar paylaşacağım, onlarca kategorilik at yüküyle arşivim birikti, ben de faydalanayım istiyorum anlayacağınız. Telif hakkına girecek hiçbirşey yok.

Ek Olarak:

Sivaa adlı üyeden alıntı

Wordpress kurmanda hiçbir problem yok bence scriptten hiçbir farkı yok.
Temiz kurulum temiz database ve sadece gerekli eklentilerle gayet hızlıca ilerlersin.

cache ve gzip eklentilerinin PARALI sürümlerini kullanmanı öneririm

Scriptler direk sitenin amacına yönelik yapıldığı için ve wordpress gibi şişme yapmadığı için scripte daha olumlu bakıyorum. wordpress olursa siteye görsel yükleyemeyeceğiz mecbur drive, yandex disk gibi servisleri kullanacağız, yoksa hem site şişer hem de sunucu kiralamam gerekir, depolama amaçlı şuanki host paketimi kullanamıyormuşum. Bu da seo açısından belki %50 zarar demek. Zaten çok ahım şahım proje değil ama kendi kitlemi çekeceği için işime muhakkak farklı açılardan yarayacak. wordpress + yandex disk yolu görünüyor gibi şimdilik, belki sosyal paylaşımlar, tanıtımları iyi yaparsak belirli bir seviyeye gelebilir.