"16 Yıldır webmaster ile uğraşıyorsunda" normalde istediklerini yapabilmen gerektir Tuğla üstüne tuğla koymaya kendinenden başla ve kendin yönetirsen daha iyi olacak ne milletle tartışırsınız hemde öğrenmiş olursunuz
"Başkalarından beklemek yerine kendiniz" yapsanız size daha yararı olacak bence
"Başkalarından beklemek yerine kendiniz" yapsanız size daha yararı olacak bence
Öyle olmuyor kardeşim bende senin gibi düşünüyordum ama gecinmek için çalışman gerekiyor eğer sadece bir proje ile uğraşırsam aylarca başka iş almaman lazım örneğin senin bi projen var ve bana yaptırmak istiyorsun parasını veriyorsun yapıyorum ve sen para kazanmaya başlıyorsun yıllarca işler böyle yürüdü ben bir proje için 3 ay bilgisayarın başından kalkmasam aç kalırım ama bi takım olursa 3 ay hem geçimi sağlarım hemde biten projenin bir ortağı olurum
Ek Olarak:
önerim önce bir siteyi adam edin sonra başkasına geçin
olay sadece site değil örneğin turkeyvip.com için firmalarla sözleşme imzalıyorsun rezarvasyonları firmalara bildiriyorsun ödemeyi müşteriler firmalara yapıyor onları gidip elden alman gerekiyor sürekli resim yüklemen müşteri yorumları yazdırman hatta "müşterin gelmedi" dediğinde hotelini araman gerekiyor goole reklam ve makaleleri seo işlerini anlatmaya bile gerek yok tek başına bunların altından kalmak mümkün değil
basitce bi matematik yapıyım sana ortalama günde 30 rezervasyon aldığında ortalama rest 10€ ile 20€ arasında genelde 2 kişi rezervasyon yapıyor buda 2X15€ X 30 900€ yapıyor ben hafta da 1 yada 2 rezarvasyon anca alabiliyorum gerçekten güzel bir iş olmasına ramen tek başına para getirmeyen bir iş