lithium adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam. Seo calismasi yaparken once alt sayfalari guclendirip anasayfaya mi gecilmeli yoksa anasayfayi guclendirdikten sonra mi alt sayfalara calisma yapilmali.
Bir de tanitim yazilari ne sekilde olmali. Yani yazida anahtar kelimeleri linklemek mi sadece onemli olan yoksa icerigin de cok duzgun olmasi mi gerekir. Simdilik sorularim bunlar simdiden tesekkur ederim

Alt sayfadan ana sayfaya geçilmeli. Parçadan bütüne. Her alt sayfaya ana sayfa gibi yaklaşılmalı.

Tanıtımlarda içerik çok düzgün olmalı. Linklemeler sürekli sabit sayfanıza değil değişimli olmalı. Otoriter farklı sitelerede çıkış yapılmalı. Şurada nasıl olacak verdim. http://www.cryptosam.com/2015-yili-icin-seo/

ahmetce33 adlı üyeden alıntı

Merhaba yeniden kolay gelsin ;
benim sitem film sitesi diyelim sağlık sitesinden tanıtım yazısı alsam faydalı olurmu
sitemle alakalı olması şartmıdır link alımı yapacağım sitenin

Konular uyuşmuyorsa sadece ana sayfada görünecek şekilde link alımı daha etkilidir. Diğer türlü spam ve çöp olur. Ha şu olur sağlıkla ilgili filmler dersiniz vs alakalandırırsınız.

sealofnova adlı üyeden alıntı

alexa değerlerini nasıl düşürebiliriz.

Önerdiğiniz yöntemler var mı ?

Kıstas olarak almayın. Vpslerden refresh ve alexa toolbar kurulup her 3 saniyede bir refresh ile çok kolay manipüle edilebilir. Yani alexa = hit değil. 100k civarına her site bu şekilde manipüle ile rahatça iner.

tashift00 adlı üyeden alıntı

Merhabalar,
öncelikle bu hizmeti sunduğunuz için teşekkür ederim.

# H tagları kullanımı nasıl olmalıdır? Mesela her yazımda h1 tagı kullansam sorun olur mu?
# Yazılarda etiket kullanımı nasıl olmalıdır. Mesela ben 300 kelimelik bir yazıma 4 adet etiket giriyorum. Sorun olur mu?
# Ben mesela yeni bir site kurdum. Sitem 1 aylık felan. Yavaş yavaş SEO yapmak istiyorum ama tereddütte kaldım açıkcası. Yeni sitelerde SEO'nun yan etkisi olabilir mi?

Teşekkürler.

*Her sayfada 1 h1, 2 h2, 3 h3 kullanılabilir. Yani ortalama değerleri ben böyle kullanıyorum.
*Etiket dediğiniz şekilde sorun olmaz. Ben genelde h1, h2 h3 başlıkları etiket giriyorum. Yazıda da geçtiği için spam olmuyor ve indexleniyor.
*Hiç bir yan etkisi düzgün yapılırsa olmaz. Çoğu zaman daha siteyi aktif etmeden çalışmalara başlıyorum. Ama belirli bir kural uygulayarak. Onlarıda şurada http://www.cryptosam.com/2015-yili-icin-seo/ anlattım.