Hocam ne saçmalıyorsunuz ? gerçekten konunun cılkını çıkarmışsın kompozit yazıyorsun her mesajında mesajlarında tamamen kendi fikirlerin !
Osmanlıda oğlancılıkmış vide vikipedia dan almış kaynakçalara baktın mı nereden alınarak yazılmış tamamen osmanlının yapısına ters şeyleri gelmiş burada inanarak paylaşıyorsun biraz gözünüzü açın!
En büyük bombası ise ;
Mübarek ramazan ayında ne içiyorsun bilader ?
Nerden okuyorsunuz bunları biliyorum türklerin islamiyet öncesi tarihinden zerre kadar bilgin yok gelmiş burada atıp tutuyorsun.
Bu Rezelliği Ejdadımız Görseydi Emin Olun İzin Verdik Diye Suratımıza Tükürdü. ! Bunlara Sessiz Kalmayalım !
Osmanlıda oğlancılıkmış vide vikipedia dan almış kaynakçalara baktın mı nereden alınarak yazılmış tamamen osmanlının yapısına ters şeyleri gelmiş burada inanarak paylaşıyorsun biraz gözünüzü açın!
En büyük bombası ise ;
Mübarek ramazan ayında ne içiyorsun bilader ?
Nerden okuyorsunuz bunları biliyorum türklerin islamiyet öncesi tarihinden zerre kadar bilgin yok gelmiş burada atıp tutuyorsun.
Bu Rezelliği Ejdadımız Görseydi Emin Olun İzin Verdik Diye Suratımıza Tükürdü. ! Bunlara Sessiz Kalmayalım !
İslam öncesi aile yapılarının şimdikinden çok daha kuvvetliği olmadığını düşünüyorsanız açın kendiniz araştıran Türk tarihini . Araplardan değil Türklerden bahsediyoruz burada . Bu bir sır değil yada uydurulmuş bir konu da değil. Ayrıca eşcinsellikle zerre alakası olmayan bir şekile ahlakı islamiyete özgü bir şeymiş gibi yorumlayan arkadaşa hitaben yazdım .
Arapçılık adına Türk tarihini çarpıtmak asıl hakarettir. İslam öncesi ve sonrasında milletler olarak işe bakarsanız Türkler her zaman Araplardan daha ahlaklı yapıdalardı.
Bunu söylerken de Türkçülükten falan değil gerçek olduğundan söylüyorum.
Diğer konu
Eşcinsellik de geçmişten beri hep vardı Osmanlıda bu anlatılan yoktu yalan diyorsan buyur kaynakları tek tek paylaştım ki bunun gibi yüzlercesi var git bunlarla tartış . Nihayetinde kaynak da sundum buyur aksinin ispatı varsa kaynak sun görelim okuyalım bizde.
Kendi yorumlarını doğrularmış gibi anlatan sensin. Engin Ardıç hariç diğer hepsi alanında otorite tarihçilerdir. Engin Ardıç da zaten kitabında kendi fikirlerini değil otorite tarihçilerin kaynaklarını derlemiştir.
Ha gidip bunlar yalandır ama 46 raporlu adamların söyledikleri doğrudur diye kabul ediyorsan da o senin bileceğin iş.
Tarihe bakıldığında hiç de surata tükürmeden vesikalayıp vergi alındığı ortada.