Selamun Aleyküm
YETERLİ BAŞVURU ALINMIŞTIR. TEŞEKKÜR EDERİZ.
Evet arkadaşlar yepyeni cok büyük bir iş aldım. Öncellikle ben kendimi tanıtmak istiyorum ismim Can 21 yaşindayim İstanbulda oturuyorum ve bir otomotiv firmasında yetkiliyim, olaya gelirsek benim bir tanidigimin sanayi bölgesi var yani örnek vericek olursam serbest bölge gibi düşünebilirsiniz özel şahısa ait herneyse bu işyeri için bir web sitesi hazırlayacagiz ve bu sanayi bölgesindeki tüm iş yerlerinin web sitelerinide teker teker biz hazırlıyacagiz. Normalde bu işi kendi tanıdıklarima vericektim ama aşırı yogunluk oldugu için yeni arkadaşlara paslamayi düşünüyorum geliri oldukça yüksektir..
Gelelim şimdi fasulyenin faydalarına sizler benim size bahsedicegim anlatacagim temayi kodlara dökeceksiniz eksiksiz ve sorunsuz biçimde işlemleri yapicaksınız ve paranızı alicaksiniz ve ben size olayı anlattıktan sonra örnegin şu müşteri bizden şunu şunu istiyor diyecegim siz bana ben bu tasarımı 1 haftada bitirirm buna karşı olarak 400 lira istiyorum diceksiniz ben firmaya ileticem olur okeyiz derlerse paranın yarısını peşin olarak alicagim. Sonrasında dönücem size kardeşim böyle iken böyle buyur başla siz tasarımı orta dereceli hale getirdiginiz zaman şirketten aldigim parayı sizin hesabınıza aktaracagim komple tasarım bittiginde ise paranın geri kalanını göndericem. Şimdi diyeceksiniz ki senin ne karin olacak bu işten şöyle özetliyim bende web tasarımcısıyım ama ben bu sitelerin barınacagı makineden tutun o sitelerin güvenligine kadar herşeyi sağliyacagim bu yüzden o sitelerin aktif olması lazım ki bende para yiyebileyim :) olayın özeti genişi bu şekilde arkadaşlar sıcak bakan varsa alttaki kısımlardan iletişime geçebilir. Evet şimdi birde başvuru mevzusu var
Aranılan Özellikler ve Başvuru Formu ;
* 18 Yaşını doldurmuş olmalı
* Freelance çalişma stili
* 7/24 Telefon, Mail, Skype kontrol edebilen
* Sorumluluk alabilen
* Wordpress, Photoshop, HTML alanında uzman
Form ;İsim Soyisim :
Referanslarınız (yaptıgınız siteler tasarımlar) :
Mesleginiz :
İletişim Adresiniz :
Doldurup "XX" adresine iletmeniz yeterli olacaktır. İlettigim gibi parayı siz belirliyorsunuz gerisi bende ;)