igunayCOM adlı üyeden alıntı

Daha önce hiç denediniz mi bilmiyorum ama Buradan page speedin size önerdiği yolları izleyin hocam.

Ayrıca Burak arkadaşımızın bahsettiği eklenti ile sizin bahsettiğiniz eklenti aynı. Ek olarak, Wp Optimize eklentisini de kullanın, mutlaka işinize yarayacaktır. Sitenizin açılma hızı da gayet normal bende. Ama page speed de durum sarı renkte yanıyor. DÜzeltilmesi gereken çok şeyin olduğunu söylüyor. Daha bugün optimize ettiğimiz bir site, %46'dan %82'ye yükselmiş ve durumu yeşile dönmüştü. Sizinkinin sarı yanıyor olması da css, js ve resim optimizasyonundan kaynaklı sanırım.

Resim optimizasyom eklentidi mevcut hem daha once eklenmisler resimler optimize edildi hemde yeni yuklenenlerde optimize edilerek yayinlaniyor.Wp optimize eklenteside mevcut suan veri tabani boyutum 2.3 mb surekli optimize ediyorum. Css,html,js optimizeleri konusunda gzipten baska birsey denemedim oda duzgun calisiyormu bilmiyorue.Gtmetrixteki hatalari arastiriyorumda cogunu cozemedim resimleri kodlari optimize etmeme ragmen hata devam ediyor bazilarinida anlamiyorum

Ek Olarak:

burakisci adlı üyeden alıntı

Belirttiğim eklenti ile sizin dediğiniz aynı eklenti hocam :) Türk bir arkadaşımızın yaptığı bir eklenti, isterseniz premium sürümünü satın alarak ilave resim optimizeleri yapabilirsiniz ;)

Aynıymış sorun ozaman ya temada yada gorsel icerigin coklugundan sayfa boyutunda 2.3 mb sayfa boyutu var .

Yukarda veri tabani 2.3 yazmisim o 23mb sayfa boyutu 2.3 mb :)