serras62 adlı üyeden alıntı

Eğer ürün kategorilerini çoktan seçmeli olarak ekleyebilirseniz harika olur.

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım kardeşim.

Ek Olarak:

OmrAlgs adlı üyeden alıntı

hocam yapılan açıklamalara, şikayetlere yetkili firmanın cevap vermesi projenizi daha üst seviyelere taşıyacağını düşünüyorum. şirketlere cevap hakkı vererek ileride karşınıza çıkabilecek şikayet ve davaların önüne geçmiş olursunuz.

Şikayet, dava vs. gibi konuları aşmak kolay. Bundan yana problem olacağını düşünmüyorum. Zaten böyle birşey başımıza gelirse proje tutmuş demektir :)

Bunun üstesinden geliriz inşallah.

Yetkili firmanın cevap vermesi konusu olmaı gereken bir durum. Size katılıyorum. Tabi çoğu aldatmaya yönelik üründe yetkili firma dahi olmuyor.

Fakat bu yetkili firma kısmı, reklamlarda pazarlanan ürünler için etkili olabilir.

Çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için.

Ek Olarak:

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Bir facebook sayfası kurun ve reklamlara abanın. Atıyorum 200K beğeni alın. Sayfa içeriğide sitenizin içeriğiyle aynı olsun. Takipçileriniz size yazsın. Sonra pat diye site açtık diyin artık sitede paylaşıcaz ve üreticileri konulara davet edicez diyin. Sonra Up

İyi bir yöntem. Fakat sizde biliyorsunuz, artık facebook paylaşımları tüm sayfa beğenilerine ulaşmıyor malesef. Bu durum, başımızı ağrıtabilir. Onun yerine site, fb, tw 3 lüsünü bir arada götürmeyi düşünüyoruz. Sitede yapılan paylaşım otomatik olarak fb ve tw ye de yapılacak.